Vizitator ionutzuck Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Salut , akm 2 zile un prieten apropiat si-a cumparat un laptop ASUS X54H nou 4GB RAM si Intel I3 , cand am vrut sa ii instalez windows 7 am dat peste o problema, nu vede deloc hardul pentru ca nu are driverul SATA corespunzator, am descarcat zeci de drivere si de pe site-ul producatorului si de pe alte site-uri, le-am bagat pe un stik dar nimic nu este niciunul bun, nu mai stiu unde sa caut nu pot sa ii instalez nici 7 nici vista.... stie cineva unde pot gasi niste drivere bune? laptopul este nou si nu se poate folosi din cauza acestor drivere. ms Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Buna seara ! Eu cred ca este vreo setare prin bios,adica sa-l setati sa vada ca pe un hdd-u ide, nu ca pe un hdd-u sata.Dar nu mai stau la ora aceasta sa mai caut setarea in user manual al laptopului,daca nu rusiti pana maine dimineata,maine va spun eu mai multe detatii. O seara buna va doresc !!! Link spre comentariu
Vizitator ionutzuck Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Am facut si asta si tot asa , multumesc pentru raspuns . O seara frumoasa Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Windows 7 ar trebui sa detecteze HDD-ul si fara driveri suplimentari. Oricum acestia sunt pe suport. 32bit Acestia 64bit In BIOS il detecteaza? Link spre comentariu
Vizitator ionutzuck Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Windows 7 ar trebui sa detecteze HDD-ul si fara driveri suplimentari.Oricum acestia sunt pe suport. 32bitAcestia 64bitIn BIOS il detecteaza?Windows 7 nu are toate driverele are majoritatea dar nu toate, in bios vede hardul , ms sper sa functioneze desi am indoili pt ca luai foarte multe de pe net si nu mearsara. ms Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Cand ajungi sa alegi unde sa instalezi windowsul ce optiuni apar?Ce driver ai ales? ar trebui iaAHCI.inf sa-l alegi.Nu apare HDD ca nepartitionat si sa faci partitii? Link spre comentariu
Vizitator ionutzuck Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Cand ajungi sa alegi unde sa instalezi windowsul ce optiuni apar?Ce driver ai ales? ar trebui iaAHCI.inf sa-l alegi.Nu apare HDD ca nepartitionat si sa faci partitii?Nu pot decat sa dau browse dupa drivere, nu apare nimic o sa incerc driverele astea maine pt ca nu e laptopul la mine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum