Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YAMAHA RX-330

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Finalii nu sunt sigur ca sunt arsi (nu stiu cum sa ii masor) eu din gresala cand statia mergea umbland prin ea am desfacut placa si cu circuitele si nu stiu cum am atins cu radiatorul carcasa de metal in acel moment rezistenta R380 s-a ars a puscat si R376 s-a rosit ca si cum ar fi vruta sa se aprinda. Finalul C3854 a inceput sa se incalzeasca excesiv si atuncea am hotarat sa il scot afara. Urme de strapungere nu are asa ca cred ca este pun inca acuma intrebarea mea este daca ar fii sa inlocuiesc cele doua rezistente arse cu carea ar trebui inlocuite adica ce valori ar trebui sa pun la ele eu m-am uitat prin schema statiei dar m-am cam pierdut asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati sa imi ziceti macar daca mai este sansa sa salvez statia sa mearga pe amandoua canale si sa imi ziceti cum as putea masura finalul luat jos sa vad daca este bun. Va multumesc

Link spre comentariu

Mai bine pune mana si cauta-le tu pe schema, daca zici ca ai schema. E trecuta valoarea in dreptul fiecarei rezistente. Nu o sa stea nimeni de pe aici sa caute cele 2 rezistente, doar pentru ca esti tu foarte comod. Pentru masurarea tranzistorilor bipolari da o cautare pe google cu "masurare tranzistori bipolari" si o sa gasesti cum se face.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări