Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YAMAHA RX-330

Postări Recomandate

Am acest amplificator suna foarte bine pentru locuinta si am fost si la cateva chefuri cu el dar l-am dat la cineva si mi-a ars un final si acuma nu imi merge numai o iesire nu merg numai 2 boxe din 4 si as vrea sa stiu de unde as putea lua acei finali sau daca sunt ceva echivalenti da normal sa aiba aceasi putere. Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

... mi-a ars un final si acuma nu imi merge numai o iesire nu merg numai 2 boxe din 4 si as vrea sa stiu de unde as putea lua acei finali sau daca sunt ceva echivalenti da normal sa aiba aceasi putere...

De unde stiti ca sunt finalii arsi din moment ce un canal functioneaza(tradus altfel; 2 boxe din 4) Receiverul este prevazut cu un singur releu de protectie pe boxe care nu ar cupla daca ar fi finalii arsi. In 95 % din cazuri, finalii se strapung,adica se fac "sarma",rar se intrerup. Eu zic ca e altceva defect acolo, vedeti ca schema e la liber pe eservice. Succes!
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări