Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Banda cu leduri

rinaldoparaipan

Postări Recomandate

Salutare!Pentru cei ce vor sa cumpere benzi cu leduri, vreau sa le fac o recomandare:mare atentie de unde le cumparati!!Spun asta, fiindca eu am luat din doua surse diferite:tip 3528 cu 60 leduri/m adica 300 buc pe o banda de 5m la pretul de 13 euro/m plus TVA :nebunrau: .Le am de un an si sunt ok.Au fost cumparate de la o firma de publicitate, calitate pe masura pretului.Am luat si din obor din Bucuresti tot 3528 cu 30 leduri/m la 100 RON banda de 5 m si dupa trei-patru luni a inceput sa "pice" cate un led.Per total, dintr-o banda de 5m, 7 module sunt moarte.Am suntat cate un led din modulele arse pt a-l depista pe cel bolnav(initial am crezut ca e vreo lipitura rupta) si l-am inlocuit cu altul bun dintr-un modul ars.Verdictul e clar:Ledul e mort, asa ca atentie la produsele made in china.Mitul cu 50 000 ore de functionare nu se aplica intotdeauna.Benzile au fost alimentate la 12V strict (din acumulatori).Celelalte sunt produse de o alta firma-OP.....SH.Nu vreau sa fac reclama, am considerat ca e bine sa atrag atentia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristiano

1

• Dr.L

1

• rinaldoparaipan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu produsele chinezesti e oarecum cam ca la loterie, cateva sunt cat de cat bune si respecta ce scrie in foaia de catalog, majoritatea nu. Spun oarecum, deoarece de obicei pretul reflecta calitatea intr-o mare masura, si cine cunoaste piata si preturile poate face diferenta. E recomandat ca cele suspect de ieftine sa fie alimentate la cel mult 50% - 75% din capacitatea lor declarata. Si mai bine ar fi de achizitionat de la inceput produse de calitate, per total e mai avantajos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări