rinaldoparaipan Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Salutare!Pentru cei ce vor sa cumpere benzi cu leduri, vreau sa le fac o recomandare:mare atentie de unde le cumparati!!Spun asta, fiindca eu am luat din doua surse diferite:tip 3528 cu 60 leduri/m adica 300 buc pe o banda de 5m la pretul de 13 euro/m plus TVA .Le am de un an si sunt ok.Au fost cumparate de la o firma de publicitate, calitate pe masura pretului.Am luat si din obor din Bucuresti tot 3528 cu 30 leduri/m la 100 RON banda de 5 m si dupa trei-patru luni a inceput sa "pice" cate un led.Per total, dintr-o banda de 5m, 7 module sunt moarte.Am suntat cate un led din modulele arse pt a-l depista pe cel bolnav(initial am crezut ca e vreo lipitura rupta) si l-am inlocuit cu altul bun dintr-un modul ars.Verdictul e clar:Ledul e mort, asa ca atentie la produsele made in china.Mitul cu 50 000 ore de functionare nu se aplica intotdeauna.Benzile au fost alimentate la 12V strict (din acumulatori).Celelalte sunt produse de o alta firma-OP.....SH.Nu vreau sa fac reclama, am considerat ca e bine sa atrag atentia. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Da,cele china trebuie alimentate la o tensiune mai mica. Link spre comentariu
Vizitator Motorre Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Multumiri pt. atentionare. Link spre comentariu
Cristiano Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Cu produsele chinezesti e oarecum cam ca la loterie, cateva sunt cat de cat bune si respecta ce scrie in foaia de catalog, majoritatea nu. Spun oarecum, deoarece de obicei pretul reflecta calitatea intr-o mare masura, si cine cunoaste piata si preturile poate face diferenta. E recomandat ca cele suspect de ieftine sa fie alimentate la cel mult 50% - 75% din capacitatea lor declarata. Si mai bine ar fi de achizitionat de la inceput produse de calitate, per total e mai avantajos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum