bamwels Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Poate cineva sa imi recomande o schema de preamplificator cu corector de ton(inalte si joase) ?Caut de vreo 2 zile dar nu gasesc nimic, poate nu caut unde trebuie. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 http://www.google.ro/search?tbm=isch&hl ... 80&bih=646 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 ....sute de scheme pe gogu imagini!!! Link spre comentariu
George Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 viewtopic.php?f=35&t=4609 Link spre comentariu
bamwels Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Bun, m-am hotarat sa fac acest preampliful din schema atasata.Am doar o intrebare, vreau sa folosesc doar un 'canal' ce stang, pot sa folosesc doar un integrat? Prima jumatare pentru U1A si a doua pentru U2A? Link spre comentariu
walldemar Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Se poate fara nici o problema... toate mixerele multicanal au aceasta structura .Eventual poti modifica putin schema , pentru ajustarea amplificarii primului operational. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Trebuie făcută separare galvanică cu condensatori la intrare şi la ieşire. Era bine să spună bamwels şi cu ce alte montaje (selector, sursă, amplif) îl va folosi. Link spre comentariu
bamwels Postat Aprilie 14, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Amplificatorul a fost cumparat de la adelaida, nu mai este acum pe stoc, are irfp 924 si irfp 9240 ca si finali. Alimentatorul pentru amplif este un 2X24 toroidal.Selector nu cred ca folosesc, spun asta pentru ca nu stiu ce este:((Trebuie făcută separare galvanică cu condensatori la intrare şi la ieşire.) Poti sa imi spui cum pot sa fac asta? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 ..Selector nu cred ca folosesc, spun asta pentru ca nu stiu ce este:(..Este vorba de selector de canale, un CI dedicat ce se foloseste in sistemele multicanal pentru selectarea caii de semnal. (Trebuie făcută separare galvanică cu condensatori la intrare şi la ieşire.) Poti sa imi spui cum pot sa fac asta?..Simplu, pui condensatori intre 2,2u si 10u atat pe intrare cat si pe iesire, adica ii inseriezi pe calea de semnal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum