Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator

bamwels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bamwels

3

• remus68

1

• BUGHIU

1

• George

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bun, m-am hotarat sa fac acest preampliful din schema atasata.Am doar o intrebare, vreau sa folosesc doar un 'canal' ce stang, pot sa folosesc doar un integrat? Prima jumatare pentru U1A si a doua pentru U2A?

post-51544-139829418644_thumb.gif

Link spre comentariu

Se poate fara nici o problema... toate mixerele multicanal au aceasta structura .Eventual poti modifica putin schema , pentru ajustarea amplificarii primului operational.

Link spre comentariu

Amplificatorul a fost cumparat de la adelaida, nu mai este acum pe stoc, are irfp 924 si irfp 9240 ca si finali. Alimentatorul pentru amplif este un 2X24 toroidal.Selector nu cred ca folosesc, spun asta pentru ca nu stiu ce este:((Trebuie făcută separare galvanică cu condensatori la intrare şi la ieşire.) Poti sa imi spui cum pot sa fac asta?

Link spre comentariu

..Selector nu cred ca folosesc, spun asta pentru ca nu stiu ce este:(..

Este vorba de selector de canale, un CI dedicat ce se foloseste in sistemele multicanal pentru selectarea caii de semnal.

(Trebuie făcută separare galvanică cu condensatori la intrare şi la ieşire.) Poti sa imi spui cum pot sa fac asta?..

Simplu, pui condensatori intre 2,2u si 10u atat pe intrare cat si pe iesire, adica ii inseriezi pe calea de semnal.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări