Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tensiune alimentare radio darclee

ciresel27

Postări Recomandate

Am achizionat un radio darclee care functioneaza decent, dar are trafu schimbat cat si lampa redresoare cu o punte noua.As dori sa stiu daca tensiunile de alimentare is conform cu originalul,poate ma ajuta cineva sa mi spuna ce tensiune alternativa si continua are acest radio(pe schema nu le am gasit tiparite..)Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciresel27

3

• leoncris

2

• viopa

1

• mila

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Radioreceptorul Darclee 4 S-641 A3 , poate ca este cel caruia-i cauti schema. Schema lui o gasesti in cartea albastra cu scheme de radioreceptoare, vol 1, la pag.120. Incerc sa o postez aici.

Link spre comentariu

multumesc tuturor care s au ostenit si m au ajutat.tensiunea ar trebui sa fie 265 dar la mine este de 280v.banuiesc ca diferenta de tensiune este data de tesniunea de retea care sigur este mai mare de 220v.banuiesc ca diferenta de 15v nu poate afecta cu ceva buna functionare a radioului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări