Extrem Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Ce ziceti panelul , teiul sau bradul is bune pentru incinte?Ma refer daca rezista la peste 100 de w RMS .Intreb asta ca panel, tei sau brad am o gramada ... si atunci nu mai tre sa cumpar pal sau mdf :smt003 Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Ce varsta are panelu? Si unde-i fabricat? La Deta cumva?Daca miezu-i brad sau tei? Furniru tehnic (blindu') ce-i? Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 20, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Panelul are circa 10 ani si miezul e din brad. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Atunci nu prea ti-l recomand, pe vremea aceea adezivi erau cam prosti (se furau substentele in draci), risti sa-ti apara zbarnaieli din cauza dezlipirii funirului de pe unele sipci dupa o perioada de utilizare. Cel mai recomandat ar fi MDF-ul. Dar daca panelu-i moca, nici n-are rost sa intrebi, da-i drumu si vezi ce iese, ca doar n-ai nimic de pierdut... doar cateva ore de munca! Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 20, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2006 doar cateva ore de munca! :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 Cu sau fara rost :D:D :rock: Am sa vad ce iese cu panelu.. Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 21, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Varza...vibreaza tot....am bagat si ranforsari si tot vibreaza de la 40 w in sus :toimonster: Deci panel = varza :smt003 Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Ai vazut ce simplu a fost... :smt003 Macar pune vreo 2 poze sa se convinga si alti forumisti! Ca panelu nu-i bun de nimic, nici macar de mobila :toimonster: Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 21, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Sa umblu dupa bluetoth pt ceva ce nu mi-a iesit :smt003 neah...Lasa ca pun poza cu ceva ce o sa-mi iasa :finga: Si atunci poate pun si asta cu panelu :goodman:Deocamdata astept de cati L sa fac incinta :smt003 sper ca nu mai astept mult :smt003P.S deci incinta cu panelu la inceput pare SOLIDA...dar dupa cateva teste de bass ... il i-a mama dreq (scz de limbaj) :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum