Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Brad,panel sau tei

Extrem

Postări Recomandate

Ce ziceti panelul , teiul sau bradul is bune pentru incinte?Ma refer daca rezista la peste 100 de w RMS .Intreb asta ca panel, tei sau brad am o gramada ... si atunci nu mai tre sa cumpar pal sau mdf :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

5

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

Atunci nu prea ti-l recomand, pe vremea aceea adezivi erau cam prosti (se furau substentele in draci), risti sa-ti apara zbarnaieli din cauza dezlipirii funirului de pe unele sipci dupa o perioada de utilizare. Cel mai recomandat ar fi MDF-ul. Dar daca panelu-i moca, nici n-are rost sa intrebi, da-i drumu si vezi ce iese, ca doar n-ai nimic de pierdut... doar cateva ore de munca!

Link spre comentariu

Sa umblu dupa bluetoth pt ceva ce nu mi-a iesit :smt003 neah...Lasa ca pun poza cu ceva ce o sa-mi iasa :finga: Si atunci poate pun si asta cu panelu :goodman:Deocamdata astept de cati L sa fac incinta :smt003 sper ca nu mai astept mult :smt003P.S deci incinta cu panelu la inceput pare SOLIDA...dar dupa cateva teste de bass ... il i-a mama dreq (scz de limbaj) :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări