Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect ceas/temperatura yo6pir

costelusss

Postări Recomandate

cred ca nu am fost bine inteles nu am pus mai multe cuarturi deodata .le-am montat cate unul am asteptat 24 de ore am vazut ce abatere apare, cel mai mult am gasit 26 de secunde si cel mai putin au fost parca vreo 10 sec.

Link spre comentariu

evident ca am pus cuarturi de 32,768 khz( asa erau marcate pe capsula),dar frecventa lor reala era pe undeva pe langa, nu mult dar suficient cat sa afecteze precizia ceasului

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

as realiza si eu ceasu, mai ales ca e primu proiect cu atmega.....pt mineam redesenat cablajul , am pus baterie de backup si alim externamai am de facut cablajul la afisaj si ultimele retusari....

post-49086-139829466523_thumb.jpg

Link spre comentariu

GanMark, imi place ideea ta cu bateria de back-up, si ti-a iesit frumos si cablajul. Daca il termini sa pui si poze cu el, deoarece vreau sa fac o sectiune la mine pe site cu "ALTII CARE AU CONSTRUIT ACEST PROIECT" si am sa-l adaug acolo. Felicitari si succes in continuare!

Link spre comentariu

Multumesc pt apreciere....mai demult am dat de site-ul d-stra si chiar imi place, mai ales ca e toata documentatia necesara realizarii proiectelor si cu minime cunostinte se pot realiza 100%.Am realizat doar 2 ceasuri cu PIC si de ce sa nu incerc si cu Atmega ....mai ales ca e low cost....poate imi iese :da

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

am facut rost de alt afisaj CA56-12GWA .....am programat mcu cu fusebiti de 4 mhz intern ..dar cand il alimentez imi indica 12.31 ...atat...am folosit un quart de ceas din pix....de pe vremea lui ceasca....si anume, cand ating cu degetul quartul...imi afiseaza si temp de 22 grade....culmea....dar tot sta......nimic.....ma mai gandesc.....sa schimb quart-ul ?variante mai sunt....alta programare ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări