yo6pir Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Nu stiu ce tot vrea asta cu simularea lui in Proteus; GanMark l-a facut -> functioneaza, eu l-am facut -> functioneaza. Ce tot cauta sa demonstreze? Nu inteleg. Link spre comentariu
nico_2010 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Nu stiu ce tot vrea asta cu simularea lui in Proteus; GanMark l-a facut -> functioneaza, eu l-am facut -> functioneaza. Ce tot cauta sa demonstreze? Nu inteleg. Cred ca este mai precaut din fire, avand in vedere ca este din Iran si pe acolo lucrurile stau altfel ca pe aici. Oricum, te rog sa fii atent la ton, mai sunt si altii care urmaresc forumul si o astfel de abordare nu aduce o imagine prea placuta pentru noi. Ori continui sa ii acorzi sfaturi ori ii explici ca nu poti face mai mult pentru el si gata. Link spre comentariu
yo6pir Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 SFATUL AUTORULUI: Construieste odata ceasul si-ai sa vezi ca merge bine, nu-l mai tot simula ! Link spre comentariu
GanMark Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) dupa aproape o zi merge super..... am prelungit senzorul cca 20cm....si temperatura arata bine.... diferenta nu e mare , oricum e orientativ...nu e statie meteo..... Editat August 4, 2014 de GanMark Link spre comentariu
yo6pir Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Ti-a iesit super-frumos! Felicitari de realizare. Acuma urmeaza sa-i mai adaugi si un senzor de presiune atmosferica, si inca unul de umiditate si iata ca devine incet-incet o mini-statie meteo de gospodarie, HI! Apropo! chiar in zilele astea am terminat de testat citirea unui senzor de presiune atm. tip BMP180 si rezultatele sunt chiar foarte bune. Ce ma intriga este ca nu-l pot compara (calibra) cu ceva precis: toate site-urile pe care ma uit pe net dau diferite presiuni in zona mea. Nici nu mai stiu dupa ce (cine) sa ma iau. . Link spre comentariu
Vizitator ir02x6 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 you put them in the real board too? Ti-a iesit super-frumos! Felicitari de realizare. Acuma urmeaza sa-i mai adaugi si un senzor de presiune atmosferica, si inca unul de umiditate si iata ca devine incet-incet o mini-statie meteo de gospodarie, HI! Apropo! chiar in zilele astea am terminat de testat citirea unui senzor de presiune atm. tip BMP180 si rezultatele sunt chiar foarte bune. Ce ma intriga este ca nu-l pot compara (calibra) cu ceva precis: toate site-urile pe care ma uit pe net dau diferite presiuni in zona mea. Nici nu mai stiu dupa ce (cine) sa ma iau. Hi guys, I'm back again Thank you for replies XAN77 : i dont put them in real board , just test in simulate mode ! soon i buying Qs and test it ... yo6pir : dear friend , i made it , but it not work properly ! > http://www.elforum.info/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=87953 about pressure sensor , if source code shared by author , We can work on it , and develop circuit ... Link spre comentariu
XAN77 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) For the reason I said before (missing transistors) the real test can not work, because transistors has to invert the signal for led driving. Sometimes Proteus is just stupid. Editat August 4, 2014 de XAN77 Link spre comentariu
fratello Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 @ir02x6 : Don't simulate, just do it ! The schematic and sofware works just fine ... Regards ! Link spre comentariu
Vizitator ir02x6 Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Hi guys What is your opinion about this circuit ? Download DSN and HEX files here : clock_date_temp.rar Link spre comentariu
GanMark Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 interesting..... the termometer was well with decimals..... Link spre comentariu
GanMark Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 am realizat prima varianta pentru un prieten ..... adica inlocuit ceasul defect din frigider BEKO.... ceva poze Link spre comentariu
yo6pir Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Super frumos a iesit, bravo! Daca-mi dai voie, o sugestie: era interesant daca puneai senzorul sa masoare temperatura interioara din frigider. Acolo sunt de regula vreo 2-4 grade asta daca nu este congelator. In cazul asta nu mai este nevoie de semnul minus afisat. Oricum este bun un ceas pe frigider; Eu am unul tot asa dar separat deasupra frigiderului in bucatarie. Succes mai departe! Link spre comentariu
adicontakt Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 pune o folie decupata sau ceva de genul sa nu se vada monatjul , in rest a iesit supper , daca vrei iti decupez eu la cnc o masca din plastic Link spre comentariu
XAN77 Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 (editat) Din ce se poate improviza o mască pentru astfel de afișaje? Aș prefera ceva pe gri. Editat August 17, 2014 de XAN77 Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Dintr-un ecran protector de la carcase de video sau alte playere mai vechi; sau o bucata de plexiglass pe spatele careia aplici folie solara pentru auto. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum