FlorinNTh Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Salutare,Se pot folosi digiti separati, 4x7 segmente? Link spre comentariu
yo6pir Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Fara nici o problema! Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Fara nici o problema!Ok, multumim pentru proiect. Link spre comentariu
costelusss Postat Aprilie 6, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2014 @YO6PIR Multumesc foarte mult ! Dupa 2 ani in care a functionat perfect o sa-i fac un update . Un proiect foarte reusit felicitari ! Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Domnule Ovidiu, sanatate maxima si numai bine ! Multumim ! Ideal . Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 multumiri pentru versiunea noua !provizoriu am desenat un cablaj,probabil o sa mai fie ceva retusari ... Link spre comentariu
yo6pir Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Nu vad ce s-ar mai putea retusa. A iesit excelent, felicitari! Daca vei posta si varianta printabila in format pdf am sa-l fac si eu ca sa modific ceasul meu, deoarece in acest moment am o improvizatie cu cei doi digiti adaugati. Asa se intampla totdeauna: "cizmarul umbla cu cizmele rupte ca nu are timp si de el", HI! Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 am verificat din nou cablajul,nu vad greseli...dar a se mai verifica inainte de printareatasez cablajul in format pdf + schema , hex ( varianta noua cu afisare dubla ) Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Super cablajul, GanMark ! Multumiri ! Pentru afisarea temperaturii, exceptand D5 si D6 care merg la anozii celor 2 digiti, celelalte terminale (a,b,...,f,g) se conecteaza la digitii ceasului (a,b,...,f,g) ? Multumesc. Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 da asa este,cu varianta asta de cablaj poti folosi afisare separata pentru temperatura cat si cea clasica...in functie cum doresti si cu hex-ul corespunzator.... Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 O.K., am inteles, multumesc. Link spre comentariu
yo6pir Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 @GanMarkDaca mai faceai si traseele aferente pentru quartz-ul de 32768Hz de pe pinii 9-10 ai lui Atmega, atunci spuneam ca este un cablaj universal pentru RTC; cine vroia planta ce avea pe cablaj si iata un ceas-temp gata. Daca avea DS1302 punea si era ceas cu back-up, daca nu avea punea quartz pe pinii integratului si avea ceas fara back-up. Daca mai vroia si afisare separata pentru temp. punea si cele aferente pe placa, daca nu, ramanea la ceas clasic cu afisare alternanta temperatura. Acu' chiar ca e un ceas-temp universal la cum a iesit. Apropo! daca cineva mai are idei de imbunatatire a proiectului eu sunt deschis la orice colaborare. Succes tuturor! Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 da, asa este...o sa adaug pad-rile necesare pe placasi va iesi ®Universal RTC YO6PIR Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Ca la supermultitester . Universal. Buna idee, d-le Ovidiu. Multumim amandurora pentru munca depusa: Dl. Ovidiu si Gan Mark ! Link spre comentariu
yo6pir Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 M-am gandit sa dezvolt ideea acestui RTC si sa fac un artificiu util: un jumper care sa schimbe tipul afisajului Anod-Comun vs. Catod-Comun. Ce ziceti, merita incercat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum