Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie boxe

Vizitator DjToxyk

Postări Recomandate

Am inmultit 12x34 =408W trebuie mai mult de atat sa e bine si asa ?

Imi cer scuze pentru deranju acordat in seara asta ,oricum multumesc pentru ajutorul acordat din aceasta seara.

Sursa in comutatie pe care o am ,are puterea maxima de 240W acuma mi am adus aminte

Link spre comentariu
Acum 10 minute, bogdan Iacob a spus:

Imi cer scuze pentru deranju acordat in seara asta ,oricum multumesc pentru ajutorul acordat din aceasta seara.

Da, sectiunea de 6mm este suficienta pentru alimentarea acelui amplificator la 12V. Am inteles de la bun inceput ce intrebi, de fapt ce incercai sa afli, ca intrebarile erau cam aiuristice.

Pune mana pe cartea aia.

Nimeni nu s-a nascut invatat dar fie a avut curiozitatea sa afle si a deschis o carte sau si-a luat una in cap de la vreun profesor astfel incat sa poata pune intrebarile corect. De materia din scoala nu pomenesc ca n-are rost.

Poate ca voi, astia mai tineri, invatati altfel, nu stiu, eu sunt de moda veche, cartea...

Editat de Defro
Link spre comentariu

La acesta sursa am alimentat si casetofonul si doua venitlatoare ar mai trebui sa ma achizitionez inca una ?

Ar trebui sa i pun o siguranță pe alimentare inspre amplificator?

Editat de bogdan Iacob
Link spre comentariu

Daca l-ai alimentat si nu a iesit fum din sursa, mergi mei departe. Ventilatoarele au consum foarte mic.

Da, poti pune sigurante intre aplif si sursa, la fel si intre sursa si retea. Probabil ca are deja.  Urmeaza sa intrebi de care sigurante, nu-i asa?

Link spre comentariu

Deocamdată nu am achizitionat amplificator imi face niste ideii ce materiale imi trebuie ca sa fac rost de ele.intre sursa si retea ar doar cablu care il alimentez din prinza nu i am pus siguranta.Exact ce siguranta sa i pun pentru amplificator si la retea ?

M am uitat pe net la amplificatorul acesta si are deja o singuranta de 20A incorporata.Îi mai trebuie una suplimentara?

Si difuzoarele le deconectez de la casetofon si la conectez la amplificator sau le pastrez conectate la casetofon si le conectez si amplificator?

Editat de bogdan Iacob
Link spre comentariu

Sursa ta in comutatie are siguranta.Daca are si amplificatorul siguranta nu mai ai nevoie de siguranta suplimentara.

Normal difuzoarele le deconectezi de la casetofon.Pentru amplificatorul ala iti trebuie difuzoare adecvate puterii maxime.Evident de impedanta prevazuta la amplificator.

Link spre comentariu

Difuzoarele au 300W putere maxima.

La sursa mea amandoua iesirile de plus si minus sunt ocupate inseamna ca ar mai trebui sa achizitionez alta 

Editat de bogdan Iacob
Link spre comentariu

Doua plusuri vin de la casetofon unul de la casetofon si unul de la buton si inca un plus de la ventilatoare si minusurile aferente lor.As putea sa pun amplificatorul pe buton ? 

Editat de bogdan Iacob
Link spre comentariu

Pai amplificatorul se leaga in paralel cu casetofonul si ventilatoarele.Casetofonul fara boxe si ventilatoarele vor consuma putin.

Vad pe amplificatorul auto ca scrie ceva 300.Cred ca consuma 300w.Vezi ca trebuie sa ai o sursa de 12V de 350-400w.Deci un minim 12V 30A.

Mai e o problema.Sursele in comutatie baga ceva zgomote in amplificator.Ala a fost facut sa fie alimentat din acumulatorul masinii.

Te las ca maine sunt in deplasare.

Link spre comentariu

Are 20A sursa pe care o am ,o sa caut o alta sursa in comutatie cu amperi mai mulți.Nu se leaga prin firul ara albastru/alb care scrie.remote pe el?

Editat de bogdan Iacob
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări