Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie boxe

Vizitator DjToxyk

Postări Recomandate

Acum 15 minute, bogdan Iacob a spus:

Vreau ceva de calitate si nu prea as vrea sh pentru ca , nustiu daca sunt bune sau sunt bubuite asta e parerea mea

Corect! Ești prea sărac să cumperi prostii, sau cum era vorba aia.

Bafta!

Link spre comentariu
Acum 54 minute, BRANCA a spus:

Ti-am mai zis.In masina nu rezisti nici macar la 2x10w dati la maximum!La ce-ti trebuie sute de watti?Iar in casa faci discoteca?Te suporta vecinii?

Ei, pe dracu' nu rezişti.

Link spre comentariu
La 20.09.2020 la 18:01, sesebe a spus:

Dece incurajati astfel de improvizatii maneliste?

Eu ce v-am spus aici?

Pierdeti timpul de pomana!

Omul trebuie mai intii sa puna mina si sa citeasca ceva concret (nu video-uri prostesti de pe youtube)  citeva zile si abia apoi sa vina cu intrebari corecte si la obiect.

Acusi il vedeti cum baga direct in priza amplificatorul sau sursa de semnal cum a mai facut unul acum 2-3 zile pe aici.

Cabluri de 6mm pe alimentare de la priza? cind cablurile din pereti sint de maxim 2.5mm ?!? Voi ce recomandari dati pe aici?

Link spre comentariu

6mm pentru 12V. Dacă el le pune și pe rețea nu ne privește. N- are noțiuni de bază, n-are nimic. Probabil se plictisește teribil și își crează impresia falsă că face ceva. Rupe Google în două de pe telefon și cumpără cabluri.

Probabil că da și puțin la masă din câte observ, măcar câteva zeci de mA.

Editat de Defro
Link spre comentariu

Pe reteaua de 220 am.un cablu 3x2.5mm².Cablu de 6mm îl folosesc la alimentarea amplificatorului catre sursa in comutatie.Cablurile din poza sunt pentru amplificator,  nu pentru reteau de 220V. 12Vx54A(A cablului de 6mm²)=648W si amplificatorul are 300W ce nu e bine in asta ? Ce siguranta trebuie sa pun pe alimentare in spre amplificator ?

Editat de bogdan Iacob
Link spre comentariu

Bogdane.S-a cam plictisit lumea...Parca ziceai ca amplificatorul are siguranta in interior?In cazul asta nu mai pui nimic.Regula la toate aparatele este sa aiba siguranta prevazuta din proiectare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări