piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 deci tu zici ca inca nu ai vazut difuzor a cariu bobina sa reziste la mai mult de 20A ?sau am inteles eu gresit ?daca am inteles bine te anunt ca exista un amp domenstic care poate urmatorul lucru:High Instantaneous Current Capability (HCC) : ? 75 Ampsdeci ce zici?si are 70W pe canal in 8 omi si 100 W in 4omi...HARMAN/KARDON HK 970 este numele lui...sau cauta pdf-ul lui MX10000, daca nu il gasesti iti arat eu ce scrie in el:Max Curr.Draw(continuous music cond.,120V/4 ) 36.0Ama baiatule.....de unde tragi tu 150Amperi ? dintr-un amp care are traf de 200-300 de W?in primul rand nu ai in priza atata curent! nu ma crezi? suna la electrica si vezi! Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 sa o crezi tu uratule! tu ai impresia ca firmele mari si profesionale nu mint? traiesti pe alta lume ma! "TREZIREA!"Poate mai gresesc si ei....dar nu vei intalni NICIODATA difuzor pro care scrie pe el 200 W RMS si are defapt 20-30 RMS(sau nici atat) ! Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Poate mai gresesc si ei....dar nu vei intalni NICIODATA difuzor pro care scrie pe el 200 W RMS si are defapt 20-30 RMS(sau nici atat) !ei nu gresesc....cifrele de putere sunt calculate dupa niste standarde.....care nu bat de nici o culoare cu realitatea..... Link spre comentariu
caudiodesign Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Piglett, daca condensatorii de filtraj au rezistenta si inductanta echivalenta foarte mici,poti sa sugi din amp varfuri de curent chiar si mai mari de 150 A.Poti sa incarci un condensator de cateva zeci de mii de micro chiar si la de la o baterie de ceas, si daca il pui in scurt o sa ai pulsuri de curent de zeci de amperi. Link spre comentariu
FIXVID Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 sa o crezi tu uratule! tu ai impresia ca firmele mari si profesionale nu mint? traiesti pe alta lume ma! "TREZIREA!" :finga: :finga: :finga:cred ca imi schimb nicku... fixvid ii demodat deja :prayer: .. si imi pun URATUL :supz: ba pigglet .. io am un dif pe care scrie 450W RMS(iti si arat poza daca vrei) si in curand o sa mance o sinusoida de vreo 300W(numa sa fac rost de un traf mai mare) si daca nu se arde... iti zic ca asa te injur de te ia mama drequluirog io frumos pe vasile si moderatori sa nu deie nici un ban ... pana nu imi testez io diful la 300W :smt003 .. am glumit numa, sa nu deie ban deloc ca devenit f accesat forumu in ultimele 4 ore si 47minute :rock: Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 ba pigglet .. io am un dif pe care scrie 450W RMS(iti si arat poza daca vrei) si in curand o sa mance o sinusoida de vreo 300W(numa sa fac rost de un traf mai mare) si daca nu se arde... iti zic ca asa te injur de te ia mama drequluioka....daca ii dai direct din traf...baga mare! ai grija sa nu pui nici o siguranta pe traf, scoti tot ce ai in casa din priza, si bagi in priza......urmatorul pas e sa stai departe si sa lasi diful vreo 10 minute.....desi ma indoiesc ca rezista atat bobina....vezi poate faci rost de o camera...si filmezi flacarile....asta vreau sa o vad si eu..... :snakeman:pune si poza! Link spre comentariu
FIXVID Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 hmm sa ma gandesc ce excurise are diful la 50hz in horn ...excitat la 300W ... nu cred ca se apropie de xmechtotusi is mai sigur daca ii dau o frecventa mai ridicata asa ca o sal leg la traf mai puternic de 300W, dar printrun amplif Link spre comentariu
unGuru Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 ia pune un ampermetru serie cu un calorifer electric pe ulei.....sa ma anunti si pe mine daca trage 10 amperi. te-ai jucat vreo-data cu asemenea curenti? ma indoiesc!Nu, ca pe asta il bat chiar acum, de pasti! :axe: M-am jucat si cu 50A.. chiar si peste (atit alternativ cit si continuu). Tu esti un bagator in seama pe post de "tehnician", ceva (asta daca nu esti cumva intr-a saptea B, a doua banca de la geam).Daca un calorifer consuma 2kW, alimentat la 220V.. tu cam ce curent crezi ca consuma? 1A?.. ti se pare sarcina capacitiva or something? Nope, e rezistiva "pura".. Nevermind, imi bat capul degeaba cu tine.. de fapt, tu faci un circ de kkt pe-aici, ascuns in spatele unui nick. Grow up, man.. nu de alta, dar n-am chef sa bat minori! :smt021 :smt068 Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 hmmmm...stai sa vedem....asa rezolvi tu problemele? cu bataia? cred ca tu ai nevoie sa te maturizezi. mi-ai demonstrat inca o data ca te iei numai dupa ce scrie pe hartie sau tabla caloriferului, in cazul de fata. pune un ampermetru...e chiar atat de greu?nu eu sunt cel care alimenteaza circul.....cred ca si voi participati la el. :rolleyes: eu n-am facut nimic altceva decat sa va spun ca e prea mult 10kW.....FIXVID....vad ca esti singurul care s-a mobilizat oarecum.dar nu am inteles nimic din ultimul tau post. baga-l direct din traf.....daca duce 450W va suporta totul. asta daca puterea aia nu-i data la peste 200 de HZ.... Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 De nu va potoliti luati una dupa ceafa! :axe: Daca nu aveti nimic de spus din care pot trage si altii ceva invataturi atunci nu scrieti nimic!Nu cred ca Vasile tine forumul ca sa vada cum va injurati voi!(e distractiv...dar nu destul cat sa se merite sa dai bani :finga: )ori va potoliti ori inchid subiectul! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 eu n-am facut nimic altceva decat sa va spun ca e prea mult 10kW.....asta daca puterea aia nu-i data la peste 200 de HZ....Si eu sunt de parere ca e mult 10kW pt acest dif, dar cum nu am asa ceva in mana nu ma apuc sa spun cu mana pe inima ca o sa crape.Cursa membranei va fi mare, la fel si debitul de aer, imbunatatind racirea.Banuiesc ca si materialele folosite rezista la temperaturi mari.Deci exista sanse sa tina la 10kW, nu de dimineatza pana seara...dar asa vreo 5-10 min, cat sa faca fata unui amplif de 10kW ce reda un program muzical.Aparatul de sudura are cabluri groase deoarece scopul lor e sa nu ai cadere de tensiune pe ele la curenti mari.Diful are rezistenta de 1ohm (sau cat o fi avand), deci merge si cu sarma mai subtire.Nu vad de ce diful ar putea disipa mai multa putere peste 200Hz.Cred ca treaba sta invers, mai multa putere tine sub 200Hz datorita racirii suplimentare data de miscarea membranei.Snake: receiverul ala probabil ca iti da 75A dar pt un timp f scurt si la nivele mari de iesire, altfel la nivele mici puterea disipata de finali ar fi imensa.Oricum nu e relevant deoarece nu e o valoare continua..sau daca e inseamna ca finalii au luat foc. :toimonster: Fixvid:Vezi ce curent tine traful in secundar..sa nu il belesti...Oricum daca simti ca ceva miroase a incins opreste experimentul :weedman: Link spre comentariu
unGuru Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Nu stiu ce dreaq sint unii atit de limitati in gindire.. pai daca s-a ajuns pe luna, s-a intrat prin organism, s-au construit chestii la care te doare mintea ca macar sa te gindesti.. punem la indoiala ca se poate face o chestie atit de banala - un difuzor de 10kW?! Pai principiul e acelasi.. doar ca se lucreaza la o scara ceva mai mare. Am mai spus-o: folosesti platbanda rasucita-n trei, racesti cu ventilatoare sau cu ce mai vrei, si poti scoate si 100kW.. problema nu e ca faci acel difuzor (de 100kW), dar.. ce faci cu el?!Asadar, @pigglet.. drop it! E clar ca esti un amarit de tehnician care mai mult decit o schema (facuta de altii) n-a citit la viata lui. Pentru tine, "orizontul" se termina dupa schema respectiva.PS: Singura solutie pentru inchiderea topicului: sa trimita cineva un email celor de la GZ, sa "sara" cu detalii.. romania este o tara foaaaarte religioasa - e plina de "toma necredinciosul"! :prayer: :prayer: :prayer: In fond, ce inseamna un difuzor de 10kW? De zece ori (si-un pic) mai mare decit un "banal" 800W.. daca ala poate fi considerat "normal", ce te poate intriga la unul de doar 10 ori mai mare?.. adica, la ala e OK sa fie bobinat cu conductor "obisnuit", dar la cel de 10KW se "arde" platbanda?! Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 @pigglet vezi ca ai mesajcred ca ar fi bine sa se inchida topicul daca vor contiuna injuraturile ( nu neaparat inuraturi, dar nic cuvinte de bine :axe: ) Link spre comentariu
unGuru Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Nu inteleg de ce trebuie inchis un topic din cauza unui user care se da in spectacol.. adica tre sa-i facem pe plac, sau cum? Poate el se-apuca si ia topic-urile la rind, aruncind cite o "sopirla".. ce facem, ajungem sa discutam prin PM?? Nu e mai simplu sa fie atentionat userul respectiv?PS: Eu cind am vazut acum citeva luni oferta de la GZ, singurul lucru care m-a "mirat" la difuzorul de 10kW a fost.. pretul! Restul face parte din normalitate. Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 @Sharky stiu ca doar pt intervale foarte scurte, dar ideea era ca scoate peste 20Adar mx sigur scoate continuu cat am scris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum