Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 [eu am intrebat cat de groasa e sectiunea unui cablu de la aparatul de masura]Io din cate stiu io cu cat firul prin care trece curent electri e mai gros cu atat are rezistenta mai mica :smt006 . Gandeste un pik la lucru asta Link spre comentariu
caudiodesign Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Sectiunea e o suprafata, deci nu poate fi groasa, daca vrei tu.....poate fi mare :smt003 Link spre comentariu
unGuru Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 @pigglet, aberezi la greu, frate! Parca am convenit ca terminam cu parerile astea penibile, de pusti din clasa a II-a B, care n-a auzit in viata lui de "electronica". Ai vreun calorifer/radiator electric pe-acasa? Ai.. ai vreo doua? Daca nu, imprumuta unul de la un vecin. Bunn.. ai doua.. asta face vreo 4 kW. Adica vreo 20A.. eu zic ca un prelungitor cu sirma de 2.5 tine ambele calorifere, si poata abia se incalzeste putin.. ce sa mai zic de "incandescenta"! :toimonster: :toimonster: :toimonster: :toimonster: Eu zic s-o lasi moarta si mai bine stai si-asculti (si inveti) decit sa bravezi aiurea pe forum.. parerile astea de dragul afirmarii cu orice pret tin de epoca "mircuielii". Macar, daca tot te trezesti postind, fa-o mai smerit.. din ce-ai scris in ultimele posturi, e clar ca esti pe dinafara rau de tot. Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Oky io am auzit un dif GZPW 15XQ si trebuie sa recunosc 2 lucruri : E mult mai imens decat in poze :weedman: . Si al doilea e perfect daca vrei sa faci simulare de un cutremur in casa . :drinkers: . Acum o singura problema ar fi dif asta are 35 kg si avea o cutie de 66L vented si daca vrei vro data sa il muti prin casa iti va trebui o mana de ajutor (asta daca nu esti vrun malac :smt003 ) pt ca cu tot cu cutie ajungea pe undeva pe la 60 kg :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Subiectul.este.interesant.dar.GZ.nu.este.o.firma.chiar.atat.de.apreaciata.in.DB.draguri..ACel..difuzor..e.ff.impresionant..trebuie.sa.recunosc..dar.are.niste.scapari..mai.ales.la.specificatiile..tehnice..dupa.cum..multi.va-ti.dat.seama.Scuza-ti..ca.scriu.cu.punct.dupa.fiecare.cuvant.dar.e.busita.tastatura.O.zi.buna! Link spre comentariu
FIXVID Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 ....nu exista difuzor care sa suporte 300W RMS.... asa ceva inca nu s-a inventat...UAU... piglet ..... e perfect ceea ce zici cand vb de chinezarii in caz ca ai vb de difuri pro sau de difuri cu "etichete ce nu mint" at mai bine stergi postu in care ai scris chestia asta :toimonster: Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 @piglettdeci tu zici ca inca nu ai vazut difuzor a cariu bobina sa reziste la mai mult de 20A ?sau am inteles eu gresit ?daca am inteles bine te anunt ca exista un amp domenstic care poate urmatorul lucru:High Instantaneous Current Capability (HCC) : ? 75 Ampsdeci ce zici?si are 70W pe canal in 8 omi si 100 W in 4omi...HARMAN/KARDON HK 970 este numele lui...sau cauta pdf-ul lui MX10000, daca nu il gasesti iti arat eu ce scrie in el:Max Curr.Draw(continuous music cond.,120V/4 ) 36.0A Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 woi baieti....ceea ce auziti voi tine de suprafata membranei, eficienta si magnet.....nu exista difuzor care sa suporte 300W RMS.... asa ceva inca nu s-a inventat...ce sa mai zic de 10kW.... mi se pare mie sau voi chiar nu stiti despre ce vorbiti.....fara suparare....ganditi-va numai cati amperi sunt la puterea aia.....nu conteaza ce racire are....sarma aia cu sectiune dreptunghiulara, patrata sau rotunda...cum o fi intra in incandescenta instantaneu la peste 20 de amperi. :rolleyes: ...desi nu cred ca suporta cablurile ce duc la bobina atat curent...... testul se face simplu....luati un dif....oarecare....si bagati in el putere electrica direct dintr-un traf...calculati undeva intre 100 si 300 de W.....eu va garantez ca nu suporta atata putere.....e fizic....imposibil.... P.S. cat de groase sunt cablurile de la aparatul de sudura? :axe: UPDATE: domnule Moga Alexxxxxx acel kenwood are 90 de W in 4 oameni , nu 160. si sunt si eu curios cum de ai avut tupeul sa legi un dif de 2 ohmi pe el...eu inca nu am vazut statie "domestica" care sa fie certificata de producator ca poate duce de la 2 oameni. poate ne spui si noua cum ai legat diful lasa-ne , lasa-ne..... :smt003 asta ne spune multe despre nivelul tau de cunostinte.... asa ca ciocu' mic, si mai citeste putin :yawinkle: Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 wa....daca vad oamenii din afara ce aberati voi se caca pe ei de ras!terminati-va o data cu prostiile! ce-mi sariti asa in sus?!?!?!?!ia puneti mana si experimentati si mai vorbim dupa!culmea e ca ati sarit exact aia pe care va stiu ca sariti cand e vorba de vorbit aiurea.da, da stiu HP15W suporta 1000 de W asa e.....nu-mi mai bat capul cu voi desteptilor!multa bafta!uite asa se nasc scule de kkt cu puteri imense! de la oameni ca voi!si va mai mirati de ce scrie pe difuri sau amplifuri puteri imense!nici nu ati experimentat cu diful si deja va periteti sa faceti afirmatii despre el.bbye! :smt097 Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 300W ziceai ? pai cred ca nu te-ai mai uitat in domeniu asta de FFF mult timp. Piglett am si io o intrebare ? De unde ei scos faza asta ca nu s-a inventat dif de 300W ? ai citit ai auzit ai cautat sau asa ti-a venit tie sa zici ? Si asa d curiozitate ce proiecte ai realizat sau ce ai facut si tu cu dif peste 300W ? .Ps. si io am lucrat cu chnezari dar am fost repede dezamagit de ele cand le-am comparat cu "The real stuff" :smt003 Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 da, da stiu HP15W suporta 1000 de W asa eNu a afirmat nimeni asa ceva.....Eventual SD-21EL poate mai merge la 1000w....Nu trebuie sa te superi domnu dar...daca ar fi 300 de w RMS limita la putere...nu ar mai exista concerte :rock:(pur si simplu nu fac fata 300 RMS *X la 1000000 de oameni...) Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 @pigglet, aberezi la greu, frate! Parca am convenit ca terminam cu parerile astea penibile, de pusti din clasa a II-a B, care n-a auzit in viata lui de "electronica". Ai vreun calorifer/radiator electric pe-acasa? Ai.. ai vreo doua? Daca nu, imprumuta unul de la un vecin. Bunn.. ai doua.. asta face vreo 4 kW. Adica vreo 20A.. eu zic ca un prelungitor cu sirma de 2.5 tine ambele calorifere, si poata abia se incalzeste putin.. ce sa mai zic de "incandescenta"!ia pune un ampermetru serie cu un calorifer electric pe ulei.....sa ma anunti si pe mine daca trage 10 amperi. te-ai jucat vreo-data cu asemenea curenti? ma indoiesc! Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 UAU... piglet ..... e perfect ceea ce zici cand vb de chinezarii in caz ca ai vb de difuri pro sau de difuri cu "etichete ce nu mint" at mai bine stergi postu in care ai scris chestia asta :toimonster: sa o crezi tu uratule! tu ai impresia ca firmele mari si profesionale nu mint? traiesti pe alta lume ma! "TREZIREA!" Link spre comentariu
caudiodesign Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 yeeeyeyyy........cat fight........piglett presimt cum vine un ban :smt005 Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Piglet sa iti amintesc un lucru aici se discuta opini care de obicei sunt bazate pe ceva sau ar trebui sa fie bazate . Acum daca tu consideri ca tu ai dreptate si restu lumi nu stie despre ce vorbeste , io zic sa te duci la o bere cat mai invatam . :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum