dj elektro Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Cine imi poate da si mie acesta carte in format electronic? Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Nu se mai poate posta asa ceva pe forum...Totusi am vorbit cu Mos Craciun si ti-a dat un mesaj privat, vezi poate e acolo cartea.Bafta ! Link spre comentariu
Kuki Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Sau vorbeste mai bine ci Iepurasul ca e mai de sezon si da-mi mp Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 A venit iepurasu cu cartea sau mai cauti?... daca nu , poate sari un alt iepuras in ajutor . Link spre comentariu
dj elektro Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 am rezolvat cu cartea mercy Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Totusi am vorbit cu Mos Craciun si ti-a dat un mesaj privatSalut,Mircea la mine nu vine Mosu' ? Daca totusi il vede cineva si ii comunica,tin sa-i multumesc anticipat. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Puteti comunica iepurasului sa-mi de-a si mie un mesaj privat? Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 A venit iepurasul la toti care l-au contactat ! Link spre comentariu
Vizitator ktw Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 puteti sa imi dati si mie cartea? dar versiunea completa, nu cea cu doar 22 de pagini.va multumesc anticipat Link spre comentariu
salsa Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Ma scuzati ca intervin oarecum inafara topicului. Tocmai am vazut la stiri ca s-a inaugurat Biblioteca Centrala sau cum ii zice, unde orice posesor al cardului GRATUIT de abonat poate sa-si scaneze cartea dorita ca s-o studieze acasa in liniste. Din moment ce nu obtii profit dand unui coleg un document in format electronic, care-i problema? Mai ales daca respectiva carte nu se mai gaseste in librarii? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Imi cer scuze ca imi bag nasul ca musca in ciorba,dar, imi poate da si mie cineva aceasta carte in format electronic?Multumesc. Link spre comentariu
klaxxon Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Dacă mai are cineva această lucrare, îl rog să mi-o trimită și mie pe mesageria privată. Mă interesează versiunea completă, nu cea existentă pe net de cîțiva ani, scanată de Dj Steel. Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
M A R I A N Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 http://www.mediafire.com/download/8wf7qf8na6txlm5/101MPAAP.rar 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum