Vizitator pylotul Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Am un casetofon delco cdr 500 si nu are iesire pt amplificator. Ii pot face eu asa ceva sa ii adaptez amplificator ???Editat de Madalina Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Da, se poate lua semnal de pe difuzoare. Majoritatea amplificatoarelor auto au intrare high-level tocmai pentru asa ceva. Totusi este posibil sa fie necesar si un adaptor de nivel, asta se gaseste de cumparat sau se face foarte usor cu un potentiometru. Link spre comentariu
Vizitator pylotul Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 eu am inteles d p acest sait din ce am citit eu k iei masa si o duci la amplificator si iei un + de la orcare difuzor si il treci printr-un cond si ai semnal mai mic pt amplificator asa e ???? Link spre comentariu
Vizitator pylotul Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 am gasit un adaptor de nivel problema este urmatoare are 4 fire (verde, maro, gri, negru ) unde trebuiesc legate ?multumesc Link spre comentariu
George Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 am gasit un adaptor de nivel problema este urmatoare are 4 fire (verde, maro, gri, negru ) unde trebuiesc legate ?Pune poze cu el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum