Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Input Auxiliar la casetofonul blaupunkt BMW Reverse RDS

Laviniu9

Postări Recomandate

Buna seara,As avea si eu o intrebare... s-ar putea adauga un input auxiliar (mp3, stick usb, etc).. casetofonului atasat ( Blaupunkt BMW Reverse RDS). Am un cd player panasonic cq-c1301n in cazul in care imi recomandati un headunit echipat cu asa ceva, sau modulator fm etc... m-ar interesa daca se poate, si daca ar fi cineva dispus sa-mi ofere o mana de ajutor sa ii adaug o intrare auxiliara. As vrea ca sa pastrez masina cat mai originala cu putinta, de aceea as dori sa imi pun inapoi casetofonul original :dans: . Va multumesc anticipat si o seara placuta sa aveti in continuare.

post-46839-139829415434_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laviniu9

5

• liviu

1

• Marius Djdoc

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am incercat varianta cu jackul din caseta, dar calitatea sunetului lasa complet de dorit. am gasit pe ceva forumuri varianta cu aux jack iar calitatea sunetului este chiar mai buna decat cea a casetei simple, dar problema e ca nu am gasit pentru modelul meu de casetofon, si nu stiu unde ar putea fi "line in`ul" de la mecanismul casetofonului.. ceva de genu cum am gasit aici http://jcrowell.info/bmw-aux-in.html

daca ajuta sa postez fotografii cu casetofonul desfacut , am sa le pun cat mai repede. just help:D

p.s. aceeasi poveste si aici, http://www.cbdj.de/forum/Umbau_Bavaria_ ... se_RDS.pdf

Link spre comentariu

Nimeni nimic?.. :cry: Am gasit acele guide-uri dar acelea sunt casetofoane buissnes sau direct cd playere, iar cablajul difera putin de al meu. Problema e ca nu reusesc sa-mi dau seama care , unde si ce ar trebui facut.. :cry: astept cu nerabdare sfaturi din partea maestrilor in electronica , ca sa pot sa ma pot apuca, si sa duc la bun sfarsit acest mic "proiect".Va multumesc anticipat

Link spre comentariu

In ultima poza se poate sa fie intrarea .Demonteaza casetofonul si atinge cu degetele acolo unde scrie L , R , vezi daca se aude un barait in difuzoare.Daca se aude un barait in functie de volum , conecteaza un cablu ecranat si gata intrarea.Sper sa nu fie intrarea preamplifului pentru capul de redare.Iti poti da seama de asta , daca semnalul este prea mare.

Link spre comentariu

In ultima poza se poate sa fie intrarea .Demonteaza casetofonul si atinge cu degetele acolo unde scrie L , R , vezi daca se aude un barait in difuzoare.Daca se aude un barait in functie de volum , conecteaza un cablu ecranat si gata intrarea.Sper sa nu fie intrarea preamplifului pentru capul de redare.Iti poti da seama de asta , daca semnalul este prea mare.

Nu este acelasi model de casetofon :cry: acolo are un buisness edition iar al meu este simplu Bmw Reverse RDS. Sa postez ceva poze cu interiorul de la al meu sa vedeti despre ce este vorba? Am sa pun deseara pozele si poate asa ma ghideaza cineva ca pe un orb cum sa fac toata minunea asta :jytuiyu . Va multumesc oricum pentru raspuns.
Link spre comentariu

Cea mai buna si mai simpla varianta de a adapta un USB sau un stick in situatia ta ,fara a interveni in casetofon,e sa folosesti un modulator FM,insa ai grija ce alegi,sunt destule chinezarii la care nu e stabila frecventa sau nivelul semnalului e prea mic,am avut destule din astea pe mana.Personal folosesc sistemul asta pe un Ford Mondeo 93 de vreo doi ani,cu un modulator pe care l-am achizitionat de pe net undeva la vreo160 Ron la vremea respectiva si pot sa spun ca sunt multumit de calitate,fara sa fie nevoie sa demontez nimic din bord,plus ca radioul e codat si nu cred ca mai am codul.Cauta pe la magazinele on-line sau pe okazii si vezi daca gasesti ceva care sa-ti placa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări