Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

explicare cod in assembler ?

marius2006

Postări Recomandate

Cine imi poate explica codul sursa linie cu linie contra cost de la un procesor audio deoarece Domnul danzup nu are timp si am nevoie la licenta. Codul este scris in assembler si nu le am cu assemblerul iar la licenta prezentarea va fi bazata mai mult pe programarea lui Atmega8. Eu am realizat partea practica in doua exemplare pentru un amplificator Sanyo si un sistem audio pentru PC. Am atasat in arhiva tot ce trebuie. Cred ca ar fi mai usor sa prezint in c dar trebuie rescris tot codul sau sa-mi aleg un alt montaj tot cu TDA7318 sau TDA7313 dar PIC nu cu Atmega dar sa aibe codul scris in c, Voi ce parere aveti, exista un decompiler din hex si apoi compiler in c? am nevoie si de un sfat. Va multumesc!

Aici partea practica

http://i41.tinypic.com/103zzgm.jpg

http://i43.tinypic.com/2vt8oco.jpg

Sursa

viewtopic.php?f=35&t=29786&start=810

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius2006

3

• nr4

1

• MatyC

1

Top autori în acest subiect

Fisierul .bas e clar un cod sursa scris in Basic si nu are nici o legatura cu codul sursa scris in assembler. Din start ai indepartat multi colegi care ar putea sa te ajute. Cind vor citi in topic ca "..... assembler" multi vor zice : "Hmm, nu ma bag ca nu pricep asm. E complicat."Din start ai formulat topicul gresit.Apreciez totusi faptul ca faci si ceva practic nu te limitezi la copy-paste.

Link spre comentariu

Deci este scris in Basic ? nici eu nu mai inteleg, cineva mi-a zis ca acel cod este scris in assembler iar acum tu imi spui ca este scris in Basic. Ok, atunci cine poate sa mi-l explice in basic? :jytuiyu Din cate imi amintesc aveam acum 10 ani un calculator romanesc ICE FELIX, modelul negru cu taste albe si mai stiu doar Load " " si enter ca sa incarce de pe caseta, deci avea basic :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări