Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema LCD

Vizitator dodo0304

Postări Recomandate

Vizitator dodo0304

Salutare, am revenit... imi pare rau ca nu am mai dat pe forum cu un raspuns, ceva... dar am fost ocupat cu altceva. In fine, am dat cateva telefoane si anume: 1 la numarul de telefon aflat la sectiunea Contact de pe site-ul dc-shop... mi-a raspuns o fata draguta, i-am explicat problema si mi-a spus ca domeniul dc-shop nu mai apartine de firma "depozitul de calculatore" ci de cel.ro, deci acum sunt chiar in plop.... nici nu stiu daca mai exista vreun sediu "depozitul de calculatore" prin tara. na... domnisoara mi-a sugerat sa intru pe site-ul producatorului si sa iau legatura cu unu din operatorii samsung...ceea ce am si facut... . Am sunat, am explicat problema si i-am spus ca monitorul a fost achizitionat de la "dc" si ca am garantie la el de la firma cu pricina...dar, degeaba pentru ca samsung nu au contract cu "dc" deci garantia e pur si simplu o foaie fara valoare. Acum incerc sa gasesc garantia de la samsung in original si sa imi rezolv problema....mai naspa e daca nu o gasesc pentru ca ,costul reparatiei cred ca ma va costa mai mult decat monitoru in sine...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

7

• bluey

6

• Dj Alex

4

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Vizitator dodo0304

Salutare, am revenit... imi pare rau ca nu am mai dat pe forum cu un raspuns, ceva... dar am fost ocupat cu altceva. In fine, am dat cateva telefoane si anume: 1 la numarul de telefon aflat la sectiunea Contact de pe site-ul dc-shop... mi-a raspuns o fata draguta, i-am explicat problema si mi-a spus ca domeniul dc-shop nu mai apartine de firma "depozitul de calculatore" ci de cel.ro, deci acum sunt chiar in plop.... nici nu stiu daca mai exista vreun sediu "depozitul de calculatore" prin tara. na... domnisoara mi-a sugerat sa intru pe site-ul producatorului si sa iau legatura cu unu din operatorii samsung...ceea ce am si facut... . Am sunat, am explicat problema si i-am spus ca monitorul a fost achizitionat de la "dc" si ca am garantie la el de la firma cu pricina...dar, degeaba pentru ca samsung nu au contract cu "dc" deci garantia e pur si simplu o foaie fara valoare. Acum incerc sa gasesc garantia de la samsung in original si sa imi rezolv problema....mai naspa e daca nu o gasesc pentru ca ,costul reparatiei cred ca ma va costa mai mult decat monitoru in sine...

Link spre comentariu
Vizitator dodo0304

Asta este Romania.Scrie e-mail la cei de mai sus (ca sa ai un raspuns scris) dupa care sesizeaza problema la protectia consumatorului.daca timpul iti permite poti sa incerci si aici:http://www.romsoftservice.roDorel Neacsu

Salutare, nu inteleg de ce ...sau cu ce ma va ajuta pe mine faptul ca am un e-mail ca si raspuns de la dc-shop (domeniu actual cumparat de cel.ro)...adica , vreau sa zic...cu ce ma poate ajuta protectia consumatorului in aceasta problema ?...doar firma "dc" banuiesc ca au dat faliment, oamenii si-au inchis "pravaliile" in toate orasele si gata... omul daca are vreo problema cu un produs luat de la ei ramane cu buza umflata. Am accesat acel link, si dupa o inspectie a site-ului nu imi denota o oarecare incredere (cu toate ca scrie "Site in constructie") ... e doar un cod aruncat in html5...
Link spre comentariu
Vizitator dodo0304

Asta este Romania.Scrie e-mail la cei de mai sus (ca sa ai un raspuns scris) dupa care sesizeaza problema la protectia consumatorului.daca timpul iti permite poti sa incerci si aici:http://www.romsoftservice.roDorel Neacsu

Salutare, nu inteleg de ce ...sau cu ce ma va ajuta pe mine faptul ca am un e-mail ca si raspuns de la dc-shop (domeniu actual cumparat de cel.ro)...adica , vreau sa zic...cu ce ma poate ajuta protectia consumatorului in aceasta problema ?...doar firma "dc" banuiesc ca au dat faliment, oamenii si-au inchis "pravaliile" in toate orasele si gata... omul daca are vreo problema cu un produs luat de la ei ramane cu buza umflata. Am accesat acel link, si dupa o inspectie a site-ului nu imi denota o oarecare incredere (cu toate ca scrie "Site in constructie") ... e doar un cod aruncat in html5...
Link spre comentariu
Vizitator dodo0304

Incearca si la 08008-samsung si explica-le problema.Poate il poti repara si fara certificatul de garantie samsung, dupa serie si factura (desi ma cam indoiesc)

Am sunat si dansii mi-au spus ca trebuie sa am certificatul de garantie al monitorului in original (adica cel cu emblema samsung..)...si eu am doar certificatul de garantie de la dc-shop. Tot ei mi-au spus (am scris si mai sus) ca nu au contract cu firma dc-shop...deci nu pot asigura garantia daca le ofer certificatul de garantie de la magazinul de unde e luat, adica "dc".
Link spre comentariu
Vizitator dodo0304

Incearca si la 08008-samsung si explica-le problema.Poate il poti repara si fara certificatul de garantie samsung, dupa serie si factura (desi ma cam indoiesc)

Am sunat si dansii mi-au spus ca trebuie sa am certificatul de garantie al monitorului in original (adica cel cu emblema samsung..)...si eu am doar certificatul de garantie de la dc-shop. Tot ei mi-au spus (am scris si mai sus) ca nu au contract cu firma dc-shop...deci nu pot asigura garantia daca le ofer certificatul de garantie de la magazinul de unde e luat, adica "dc".
Link spre comentariu

E-mailul demonstreaza ca tu ai incercat sa-i contactezi pentru a remedia problema pe cale amiabila.«Firma "dc"» poate ca nu exista si nici nu a existat dar inca exista «Romsoft».Vezi ce scrie pe factura la furnizor.Link-ul care l-am specificat mai sus este de la o pagina web a lor (adresa de contact corespunde cu cea a Romsoftului)intra pe http://rotld.ro/ si o sa te convingi.Cu ce te poate ajuta protectia consumatorului?vezi aici: http://www.anpc.gov.rosi citeste Legea nr. 449/2003 republicata in 2008
Link spre comentariu

E-mailul demonstreaza ca tu ai incercat sa-i contactezi pentru a remedia problema pe cale amiabila.«Firma "dc"» poate ca nu exista si nici nu a existat dar inca exista «Romsoft».Vezi ce scrie pe factura la furnizor.Link-ul care l-am specificat mai sus este de la o pagina web a lor (adresa de contact corespunde cu cea a Romsoftului)intra pe http://rotld.ro/ si o sa te convingi.Cu ce te poate ajuta protectia consumatorului?vezi aici: http://www.anpc.gov.rosi citeste Legea nr. 449/2003 republicata in 2008
Link spre comentariu
Vizitator dodo0304

Salutare, m-am uitat pe rotld.ro si iti pot spune ca datele de spatiu sunt la fel cu cele trecute in garantia mea (Bucuresti, Sector 1, BD. Maresal-Averescu, nr. 8-10).... dar firma in sine, pe garantia e trecut ROMSOFT S.A, si nu ROMSOFTSERVICE S.R.L. + ca site-ul (romsoftservice.ro) este deschis de doar cateva luni (2012-01-04 - intelegand ca 01 reprezinta luna) iar pe garantia este trecut ca si site romsoft.ro....care, din pacate, e cazut. Nu stiu ce sa mai cred...posibil ca omul vrea sa reinceapa afacerea sau ...na.. nu stiu, nu ma pronunt...
Link spre comentariu

off-topic:Romsoft nu a fost si nu este o firma mica care incearca sa supravietuiasca.Acum ei sunt in lichidare si/sau divizare. Intelege ce vrei din asta. Daca timpul iti permite da o cautare pe net si vezi de ce sunt acuzati ei.Istoria Romsoft se pierde in negura vremurilor pe cand a fost detinuta de statul roman.Pe vremea aceea nu existau «baietii destepti» sau poate ca da si se numeau altfel.on-topic:D.p.d.v. electronic nu cred ca vei gasi rezolvarea asa curand la problema monitorului pe acest forum si daca vrei sfaturi juridice pentru a rezolva problema ta intra pe forumul avocatnet sau pe Iulian Urban si iti vor recomanda ce ti-am zis eu mai sus.Eu, in cazul in care cumparam acel produs ca persoana fizica sigur ma adresam Protectiei Consumatorilor.Nu pentru a vrea sa fac rau ci pentru simplul fapt ca am cumparat un produs si in perioada de garantie nu mai corespunde specificatiilor in conditii de utilizare normala.Grabeste-te pana nu iese din garantie.Sarbatori pascale fericite alaturi de cei dragi!

Link spre comentariu
Vizitator dodo0304

Hristos a inviat, va multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite, in special tie worker, m-ai ajutat mult si cred ca am sa iti urmez sfatul. Si inca odata multumesc frumos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări