Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Salutare tuturor, am o problema cu LCD-ul Samsung 2233SN, si anume imi apar "pete" de alb pe fundal de culoare neagra (sau mai bine spus ... un negru sters). Asta nu se intampla doar pe culoarea de fundal negru ci pe toate culorile de fundal inchis (doar ca pe negru se vede cel mai bine problema..). Tin sa mentionez ca sunt foarte nou in ale electronicii, deci daca se poate o explicatie mai de incepator ar fi perfect (adica sa inteleaga si omul de rand care ar fi problema). Am atasat un link cu o poza pentru a observa mai exact monitorul... Culoarea de fundal folosita este negru complet. LINK: http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 0023y.jpg/ Link spre comentariu
ComponentePc Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 E posibil ca display-ul sa prezinte semne de oboseala. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 A fost demontat ... display-ul ? Link spre comentariu
Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Daca prezinta urme de oboseala...ce trebuie sa fac ? Sa il sting si sa il las stins pentru un anumit timp , sau cum ?.... Nu, display-ul nu a fost demontat niciodata. De asemenea, mentionez ca am umblat si pe la setarile monitorului(brightness, sharpness, contrast etc..) dar fara rezultat... Am facut cateva cercetari pe internet despre aceasta problema ... si am dat peste un subiect cum ca ar fi "The Mura Effect" ... LINK: http://www.ehow.com/how_7821462_remove- ... t-lcd.html (dar am incercat ceea ce a spus acolo dar nimic... este posibil sa fi trebuit sa tin, ca si timp , de ordinul zilelor...?) Link spre comentariu
bluey Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Nu este efect Mura ce ai tu la display.Am vazut tipul asta de problema numai la displayurile samsung de 22" (si chiar mai grave decat ce apare in poza ta).Tind sa cred ca a fost o problema de fabricatie sau de proiectare a t-conului.Am incercat sa rezolv problema fara sa reusesc din pacate. Banuiesc ca una din tensiunile de alimentare ale cof-urilor displayului nu este in regula. Link spre comentariu
Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Nu este efect Mura ce ai tu la display.Am vazut tipul asta de problema numai la displayurile samsung de 22" (si chiar mai grave decat ce apare in poza ta).Tind sa cred ca a fost o problema de fabricatie sau de proiectare a t-conului.Am incercat sa rezolv problema fara sa reusesc din pacate. Banuiesc ca una din tensiunile de alimentare ale cof-urilor displayului nu este in regula.Si eu ce ar trebui sa fac ?, pot rezolva singur problema ?, daca il trimit in garantie il rezolva (cu toate ca pe spatele contractului de garantie scrie doar de pixeli morti - nicidecum altceva...) ?, daca la garantie nu m-il primeste unde as putea sa il trimit pentru rezolvare ?, cam cat ar costa reparatia lui ? Link spre comentariu
bluey Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Daca mai ai garantie se rezolva prin inlocuirea displayului.Cu bani la Samsung s-ar putea sa te coste mai mult decat un monitor nou.Certificatul de garantie si bon/factura. Link spre comentariu
Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Daca mai ai garantie se rezolva prin inlocuirea displayului.Cu bani la Samsung s-ar putea sa te coste mai mult decat un monitor nou.Certificatul de garantie si bon/factura.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Am sa trec maine pe la ei sa vad ce pot rezolva si daca accepta sa il trimita in garantie. Link spre comentariu
Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Daca mai ai garantie se rezolva prin inlocuirea displayului.Cu bani la Samsung s-ar putea sa te coste mai mult decat un monitor nou.Certificatul de garantie si bon/factura.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Am sa trec maine pe la ei sa vad ce pot rezolva si daca accepta sa il trimita in garantie.Salutare, am batut in lung si lat strada de unde se stia a fi sediul "depozitul de calculatoare" dar se pare ca s-au mutat... Daca este cineva din suceava si stie unde este acum noul sediu "depozitul de calculatoare", rog sa lase un mesaj. Multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Informatii generale Orar: L-V:9-19, S: 10-14 Localitate: Suceava , Adresa: Bd George Enescu, Nr. 23, Bl. G4, Sc. B, Ap. 3, parter Website: http://www.depozituldecalculatoare.ro/magazine/Suceava/ Contact Email: [email protected] Ca d'aia ai ... net ! Link spre comentariu
Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Informatii generale Orar: L-V:9-19, S: 10-14 Localitate: Suceava , Adresa: Bd George Enescu, Nr. 23, Bl. G4, Sc. B, Ap. 3, parter Website: http://www.depozituldecalculatoare.ro/magazine/Suceava/ Contact Email: [email protected] Ca d'aia ai ... net ! TOCMAI de asta am scris ca s-au mutat...si ca am parcurs strada aia in lung si lat de cateva ori.... si intreband oamenii pe strada, unde s-a mutat sediul.... Pe George Enescu am cautat, si acolo, unde initial era "depozitu de calculatoare", acum s-a facut un cabinet stomatologic... Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Nu cred ca au schimbat si... mail_ul !Oricum , grabeste'te sunt in ... insolventa, parca. Link spre comentariu
bluey Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Daca ai certificat de garantie Samsung valabil, te poti duce la service-ul local Samsung si se va gasi o solutie.De obicei service-ul il fac centrele autorizate trecute pe certificatele de garantie, nu magazinele care vand produsele.Asta e cam regula generala. Exceptie fac produsele aduse pe alta filiera decat cea oficiala si care nu sunt insotite de certificat international de garantie Samsung.La Sony nu exista termenul de "certificat international de garantie" asta ca o paranteza asa.Pe certificatul de garantie Samsung scrie asa : Sv: Spectra Service Str. Stefan cel MAre nr 20 A 0330/101054Succes! Link spre comentariu
Vizitator dodo0304 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Daca ai certificat de garantie Samsung valabil, te poti duce la service-ul local Samsung si se va gasi o solutie.De obicei service-ul il fac centrele autorizate trecute pe certificatele de garantie, nu magazinele care vand produsele.Asta e cam regula generala. Exceptie fac produsele aduse pe alta filiera decat cea oficiala si care nu sunt insotite de certificat international de garantie Samsung.La Sony nu exista termenul de "certificat international de garantie" asta ca o paranteza asa.Pe certificatul de garantie Samsung scrie asa : Sv: Spectra Service Str. Stefan cel MAre nr 20 A 0330/101054Succes!Salutare, Mai, pe certificatul de garantie scrie ca unitatea specializata de service este ROMSOFT S.A., cu sediul in Bucuresti. Dar, problema cu care ma confrunt e alta...si anume firma "Depozitul de calculatoare" nu mai are niciun sediu in Suceava, si nu stiu exact in ce oras sa ma duc (ma refer care este cel mai aproape), si tot aici vreau sa mentionez si faptul ca nici siguranta cum ca ei il vor primi in garantie nu o am... Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 "Depozitul de calculatoare" este un brand Romsoft. asa ca ei ar trebui sa te ajute daca te gabesti.ciudat este ca acum site-ul de la depozitul de calculatoare este identic cu cel de la cel.ro iar mailul de contact este acelasiOare DC a fost cumparat de cei de la cel.ro? «Corsar Online» parca se numesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum