ALBATROS Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 SALUT PRIETENI !ma intereseaza,de unde pot cumpara un instrument de acest tip,deoarece dupa 13 ani al meu si-a dat obstescul sfarsit!daca nu,poate imi sugerati un instrument bun la pret rezonabil.m-a intyereseaza sa masoare capacitati,in jur de 2000 micro,iar citirea sa o faca cat mai rapid posibil .MULTUMESC ! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 acesta se mai poate repara deoarece toate integratele au capsula este un model asemanator de la mastech care are si capacimetru http://www.mondoplast.ro/Multimetru-digital-Mastech-MS8220R-pg_ft-4215 dar este un pic mai scump Link spre comentariu
ALBATROS Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 multumesc pt sfat,bogdan 546 dar instrumentul meu era net superior ca performante si timp de raspuns,mai ales pe capacimetru.astazi m-am luptat cu el si i-am dat oarecum de cap,in sensul ca la unul din integratele shimbate,a luat-o pe toate domeniile,in afara de capacimetru,iti dai seama,tocmai ce ma durea mai mult.mai am un instrument de acelas tip bulit,de la un amic si el a patit-o tot de la inalta ! asa, ca am avut de unde lua cateva integrate.daca stie cineva,care din integrate ,sau ce integrate din acest tip de aparat ,sunt raspunzatoare de funct capacimetrului,poate imi spune si mie. Va doresc numai bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum