Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LP300

ALBATROS

Postări Recomandate

SALUT PRIETENI !ma intereseaza,de unde pot cumpara un instrument de acest tip,deoarece dupa 13 ani al meu si-a dat obstescul sfarsit!daca nu,poate imi sugerati un instrument bun la pret rezonabil.m-a intyereseaza sa masoare capacitati,in jur de 2000 micro,iar citirea sa o faca cat mai rapid posibil .MULTUMESC !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALBATROS

2

• bogdan546

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

multumesc pt sfat,bogdan 546 dar instrumentul meu era net superior ca performante si timp de raspuns,mai ales pe capacimetru.astazi m-am luptat cu el si i-am dat oarecum de cap,in sensul ca la unul din integratele shimbate,a luat-o pe toate domeniile,in afara de capacimetru,iti dai seama,tocmai ce ma durea mai mult.mai am un instrument de acelas tip bulit,de la un amic si el a patit-o tot de la inalta ! :ras: asa, ca am avut de unde lua cateva integrate.daca stie cineva,care din integrate ,sau ce integrate din acest tip de aparat ,sunt raspunzatoare de funct capacimetrului,poate imi spune si mie. Va doresc numai bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări