Vizitator nserban Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Am varsat cafea pe ecranul televizorului (LED) si desi am sters imediat, a inceput sa se intunece pe parte pe care a fost varsata, apoi a inceput sa piarda semnalul, pentru ca in final sa se blocheze imaginea si sa nu mai vada decat niste dungi rosii si galbene.Ajutati-ma cu un sfat va rog mult, ce pot face ?Se usuca si o sa isi revina, sau trebuie dus la doctor? :cry: Credeti ca ar putea fi reparat pe garantie?Multumesc mult.HELP !!! Link spre comentariu
tntgarbage Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 ai putea sa pui o poza ?teoretic/practic ar putea fi considerat un defect provocat, acum nu stiu unde a patruns cafeaua aia, dar este reparabil (omeneste) Link spre comentariu
Vizitator nserban Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 L-am tinut inchis cam 2 zile, acum cand l-am deschis pentru a face poza, vede bine, are o dunga verticala transparenta, insesizabila, daca nu stii ca a avut probleme.Ideea este ca asa mai facea si inainte, dar dupa aproximativ 15 min de functionare se bloca imaginea si apoi incepea ecranul sa se umplede dungi galbene si rosii.Daca o sa se strice iar o sa pun o poza. Poate isi revine, Doamne ajuta ... Multumesc, Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Bine ar fi sa vezi unde a ajuns cafeau aia si curatata de acolo.va coroda in continuare si va fi mai rau. Link spre comentariu
tntgarbage Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 dar pentru asta ar trebui desfacut si adio garantie !lasa-l sa mearga si roaga-te sa mai faca dungile alea (oricat ar parea de cinic)si fuga cu el la garantie atunci. Link spre comentariu
Vizitator nserban Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Am incercat sa-l desfac, pentru a are o rama pe margine care nu este sigilata, dar nu am putus sa-l desfac de tot, pentru ca jos este lipit cumva si nu se desprinde.Am incercat sa-l usuc cu feonul, dar se pare ca nu am reusit. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 roaga-te sa mai faca dungile alea (oricat ar parea de cinic) si fuga cu el la garantie atunci Si cind or vedea aia cafeaua, il vor felicita... Link spre comentariu
tntgarbage Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 deviem de la subiect si este discutabil.acum vor pune lupa pe suruburi si se vor vedea zgarieturile.ce vor alege ?simpluprobabil ca in partea care nu se desface are un scotch adeziv pus pe toata lungimeape care daca insisti il vei desface Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Se vede ca nu ai facut garantii,fara suparare.Crezi ca cei care fac garantii sunt prosti?cand il vor desface il vor scoate din garantie.100%.Am facut peste 10 ani garantii la mai multe firme si stiu ce vorbesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Urmele de lichid, deteriorarile mecanice, defectiunile provocate de "Electrica", invalideaza garantia, dar poate aveti noroc si-l trimit direct la importator, iar acesta RMA la producator, fara sa-l mai desfaca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum