Vizitator Traiann Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 Salut, ma intereseaza sa pun o camera video la poarta si m-am gandit ca daca tot trece cablul TV pe acolo sa injectez semnalul video in el plus telealimentarea camerei , mentionez ca lungimea cablului este de 100 metri si cablul coaxial F1160 ( pierdere 7dB pe 100m la 300Mhz).Ce ma intereseaza pe mine este sa nu se altereze semnalul tv daca injectez semnal video in el.In cel mai rau caz il modulez pe o frecventa Tv ( dar e greu sa fac un modulator cu sinteza de frecventa mai ales ca banda e ocupata aproape de tot de frecventele tv si internet.Astept si alte variante mai bune in caz ca asta nu merge! Link spre comentariu
Vizitator Zala Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Am incercat si eu chestia asta cu un modulator RF dintr-un videorecorder dezmembrat. Aia de la cablu baga vreo 3 programe TV pe un canal TV si din cauza asta reglajul frecventei modulatoare trebuie sa fie foarte fin.Poti avea noroc sa gasesti un locshor unde sa te inghesui si tu in banda cu semnalul tau, dar cred ca va trebui zilnic sa ajustezi frecventa modulatoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum