strombi Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Buna Seara! Ma gandesc serios sa imi fac un suport de prindere a pieselor, ma gandeam la niste tevi gaurite din centimetru in centimetru unu pe verticala si cealalta pe orizontala cea orizontala sa aiba un cleste gen "crocodil" Si cea verticala sa aiba un suport jos.Ceva in genul asta alea rosii sunt gaurile ca sa pot face bratul mai lung sau mai scurt la nevoie.Alte idei pt sistemele astea de prindere poate stiti sau folositi dvs alte modalitati. Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 nu stiu cat de mari sunt piesele care vrei sa le prinzi, ca daca sunt mai mici ma gandesc ca ai putea sa renunti la tevile cu gauri si sa adaptezi una sau 2 antene telescopice. ai avea mai multa flexibilitate si variatie liniara a dimensiunilor bratului.. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Piesele sunt din astea obisnuite un integrat un rezistor condensatori mici. Link spre comentariu
salsa Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Nu prea inteleg din desenul ala dar daca e ceea ce cred eu, exista scule dedicate, inclusiv cu lupa. Ai putea eventual pleca de la asaceva si s-o modifici daca nu e suficient. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 O chiar bun sistemul asta de prindere.Insa fara lupa ca inca vad bine! Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 O chiar bun sistemul asta de prindere.Insa fara lupa ca inca vad bine! Se poate rabata. Sistemu' asta il folosesc si io, a fost ieftin cand l-am luat. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Dupa ce cuvinte ati cautat cand l-ati cumparat? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Third Hand http://www.google.co.uk/search?q=Third+ ... 66&bih=606 Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 MS frumos am gasit la alexandria suportul. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Pfuai ce nervi am. Facultatea avea in dotare un suport foarte versatil, numa' ca nu gasesc nicaieri o poza. Acel suport prindea placa din laterale, era reglabil si avea un arc (puteai sa scoti usor placa fara sa desfiletezi bratul). Avea un mare avantaj: puteai sa rotesti placa, spre deosebire de cea cu crocodili. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 La facultate or fi dalea profi dar la nivel de hobby e prea buna si asta, m-am cam saturat sa ma frig la degete sau sa urlu prin casa sa vina cineva sa ma ajute. Link spre comentariu
Vizitator jazz Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Pfuai ce nervi am. Facultatea avea in dotare un suport foarte versatil, numa' ca nu gasesc nicaieri o poza. Acel suport prindea placa din laterale, era reglabil si avea un arc (puteai sa scoti usor placa fara sa desfiletezi bratul). Avea un mare avantaj: puteai sa rotesti placa, spre deosebire de cea cu crocodili. Se cheama pcb holderJ. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Asa e, multumesc. Mie mi se pare cea mai buna optiune de "holder". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum