Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suport Prindere Piese!

strombi

Postări Recomandate

Buna Seara! Ma gandesc serios sa imi fac un suport de prindere a pieselor, ma gandeam la niste tevi gaurite din centimetru in centimetru unu pe verticala si cealalta pe orizontala cea orizontala sa aiba un cleste gen "crocodil" Si cea verticala sa aiba un suport jos.Ceva in genul asta alea rosii sunt gaurile ca sa pot face bratul mai lung sau mai scurt la nevoie.Alte idei pt sistemele astea de prindere poate stiti sau folositi dvs alte modalitati.

post-40158-139829415112_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

6

• edy_wheazel

3

• corneillus

1

• salsa

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu stiu cat de mari sunt piesele care vrei sa le prinzi, ca daca sunt mai mici ma gandesc ca ai putea sa renunti la tevile cu gauri si sa adaptezi una sau 2 antene telescopice. ai avea mai multa flexibilitate si variatie liniara a dimensiunilor bratului..

Link spre comentariu

Nu prea inteleg din desenul ala dar daca e ceea ce cred eu, exista scule dedicate, inclusiv cu lupa.

Posted Image

Ai putea eventual pleca de la asaceva si s-o modifici daca nu e suficient.

Link spre comentariu

Pfuai ce nervi am. Facultatea avea in dotare un suport foarte versatil, numa' ca nu gasesc nicaieri o poza. Acel suport prindea placa din laterale, era reglabil si avea un arc (puteai sa scoti usor placa fara sa desfiletezi bratul). Avea un mare avantaj: puteai sa rotesti placa, spre deosebire de cea cu crocodili.

Link spre comentariu

La facultate or fi dalea profi dar la nivel de hobby e prea buna si asta, m-am cam saturat sa ma frig la degete sau sa urlu prin casa sa vina cineva sa ma ajute.

Link spre comentariu
Vizitator jazz

Pfuai ce nervi am. Facultatea avea in dotare un suport foarte versatil, numa' ca nu gasesc nicaieri o poza. Acel suport prindea placa din laterale, era reglabil si avea un arc (puteai sa scoti usor placa fara sa desfiletezi bratul). Avea un mare avantaj: puteai sa rotesti placa, spre deosebire de cea cu crocodili.

Se cheama pcb holderJ.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări