Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sarbatori fericite!

feri.visky

Postări Recomandate

Invierea, acest evenimente unic, precedat de un alt eveniment singular, moartea Fiului lui Dumnezeu este chezasia sperantei noastre pentru vesnicie!Sarbatori fericite tuturor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Piotr67

2

• feri.visky

1

• Toni Marginean

1

• leoncris

1

Speranta ne da forta necesara sa mergem mai departe...preotul ne inlesnete calea (de multe ori contra cost)Invierea este minunea care ne purifica (sau ar trebui) sufletul.Sa nu uitam sa fim mai buni cu aproapele ..oricare ar fi el.In fiecare din noi e o mica biserica.......asa ca ne putem purifica sufletul oriunde am fi.........PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA !!!!!!!!

Link spre comentariu

ma... da nu-i acuma duminica floriilor? dupa aia saptamana patimilor, apoi vinerea mare. pastele e duminica viitoare. Paste fericit celor ce sarbatoresc Duminica aceasta dupa traditiile lor.

Mai exista si catolici in Romania, sau alte rituri de inspiratie catolica...la ei anul asta Pastele a fost cu o saptamana mai devreme ca la ortodocsi...In orice caz, sarbatori fericite tuturor, indiferent de religie :)
Link spre comentariu

Paşte Fericit şi multe proiecte finalizate cu succes, mult noroc, că sănătate aveau şi pasagerii de pe "Titanic"...

Da dom'le, retetele fara noroc sint ca nunta fara lautari! Ascult pe Romania Actualitati cum asteapta sa apara Lumina la Sfintul Mormint; 3 mahari norocosi (voila) care transmit "live" de la fata locului; marele absent este Ilie Dobre, care nu mai departe de astazi a mai produs o perla, si-anume incadrind-o pe Capriati in "the Hell of Fame" ☺Paste Fericit!
Link spre comentariu

... Ilie Dobre...

'Mnezau mare si bun! Mai traieste Ilie Dobre? Hai... ca mai traieste, treaca-mearga, doar este vorba de stofa clientului, da' mai si transmite? Da' ce ma framant eu, c-au spus-o altii mai bine: "Fericiti cei saraci cu duhul"... da' noi cu ce i-am gresit?----------------Paste fericit, alaturi de cei dragi!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări