JohnDoe Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 Va rog, ma poate ajuta cineva cu un soft de proiectare cablaje , dar care sa aiba si librarii pt tuburi electronice? Daca ma poate ajuta cineva cu o idee, un link sau chiar cu softul in sine adresa mea de mail: [email protected]. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 la orice soft de proiectat cablaje exista posibilitatea de ati crea singur librariiile de care ai nevoie asa ca nu mai fi asa de exasperat :goodman: Link spre comentariu
JohnDoe Postat Aprilie 20, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Uite ce e nea' Vasile nu trebuie sa ma iei la bascalie; sa zice ori exasperant ori disperat. Asta imi aduce aminte de unu care a vrut sa zica , saru'mana conasule s-a razgandit si a vrut sa zica saru' mana boierule si i-a iesit saru' mana coierule.Asa ca no comment. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 serios vorbesc, toate progrmamele au facilitatea asta.Eagle, Protel, Orcad si altele.+ ca intrebare nu ai pus-o unde trebuie pentru ca exista si "software" daca te uiti mai bine, unde ti-l mut eu acuma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum