rochester21 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Salutari. Am o camera video panasonic al carei incarcator s-a defectat acum ceva timp. N-am cumparat pe loc alt incarcator, dar am lasat-o cateva luni bune pe tusa si acum, cand am incercat sa o incarc cu un incarcator neoriginal(voltaj putin mai mic decat originalul), nu face nimic. Inteleg ca in acele luni s-a descarcat complet acumulatorul, dar acum de ce nu vrea sa incarce, oare e nevoie de un incarcator original sau odata cu incarcatorul ei s-a ars si circuitul de incarcare al camerei? Apreciez orice opinie. Link spre comentariu
radu42 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 E greu de precizat daca nu ne dati mai multe detalii...ce camera este ,eventual postati ceva poze cu ce scrie pe incarcator si cu camera. Link spre comentariu
stefan_k Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 - daca acumulatorul era cu Lithiu, si - daca camera a fost pusa pe raft cu acumulatorul gol, si- daca asa cu acumulatorul gol a stat cateva luni,atunci va puteti lua adio de la acumulator.caz in care nu se va incarca cu nici un incarcator.de asemenea, ar fi util sa mentionati ce inseamna "voltaj putin mai mic decat originalul". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum