Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere masina de spalat

ctepeo

Postări Recomandate

Eu iti recomand Samsung, o spun nu citind pe internet ci pentru ca am un astfel de produs in exploatare si functioneaza ireprosabil.Vot negativ le dau masinilor indesti, unele modele de sub anul 2007, au probleme cu placa electronica, mai mult, internetul este plin de oameni care se plang de aspectul acesta, plus ca la o simpla cautare, placile electronice sunt mai scumpe decat o masina de spalat second hand, exact pentru modelul pentru care se cauta placa electronica.Stiu vre-o cateva persoane care si-au blestemat zilele cu indestit, din cauza placii electronice.Avand in vedere ca toti stim principiul unei masini de spalat, dar si cele mai frecvente defectiuni, inchipuiti-va problemele marcii pe care intentionati s-o cumparati, apoi cautati pe internet problema, cat de usor se rezolva, dar mai ales cati bani se arunca pe componente, apoi decideti daca este acceptabila ori nu, o marca si model anume de masina de spalat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

19

• doru3160

12

• Spitfire

5

• romica-b

3

Top autori în acest subiect

V-as recomanda LG direct-drive, o am din octombrie 2012,( 6Kg-1200r) si spala /functioneaza impecabil.Un prieten o are peste doi ani si familie numeroasa,spala nu gluma si e f f multumit .Pe net sau la centre de reparatii(chiar si garantii) nu veti vedea prea multe LG DD. Tinand cont ca au aparut de ceva vreme pe piata si se vand destul de multe, raporul de vanzari/defecte spune multe.Se spune ca LG nu are traditie in fabricare masinilor de spalat ,dar oare ce nu face aceasta natie si mai ales de calitate.

Link spre comentariu

Si care ar fi dezavantajele LG-ului ? Excludem pretul.Nu gasesc nici unul.Poate ne spui.

dezavantajul LG-ului este ca daca se defecteaza rulmentul de la tambur sa zicem trebuie schimbat cu totul cu cuva inclusiv motorul.Avantajul e ca motorul il pot vinde pe forum sau imi fac eu o eoliana din el.daca la Arctic se defecteaza rulmentul de la tambur schimb doar ansamblul cuva/tambur,/semering/rulment
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări