ctepeo Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Păcat că nu eşti din Bucureşti, că aş fi înhăţat-o eu Dar poate fac pe dracu'-n patru şi o iau de la Iaşi Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Ok,cand ma hotarasc sa o disponibilizez iti dau de stire. Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 La naiba. Iară s-a bulit IndeShitul. Precis tot ceva pe la placa ielectronică. Mai iegzită maşini de spălat cu cuva din inox şi cu rulmenţi neîncastraţi (mama vrea neapărat nouă din păcate! :cry: ). Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Am mai scris ceva prin primavara; am vazut si eu ca direct-drive-ul a scazut la valori mai accesibile, insa l-am vazut cuplat cu tot felul de "floricele" de gen 7-9kg de rufe...Totusi zgomotul produs de o masina de spalat e 97% pe stoarcere si asta daca are continut ne-centrabil (am pomenit bocanci si perne), chestie care nu depinde de faptul ca solutia clasica e pe curea. Singurul avantaj e legat de faptul ca disparand cureaua si periile (carbunii) de la motor, dispare manopera si cheltuiala aferenta inlocuirii acestor piese de uzura. Totusi la Arcticul meu de 10 ani vechime nu s-a simtit nevoia de a le inlocui, si masina a functionat, poate nu in regim de spalatorie, insa in medie a cam spalat de 2-3 ori pe saptamana.Si vechiul Automatic a trecut printr-o perioada "urlatoare" cand rulmentii uzati semnalizau acustic turatia de stoarcere!!Pana la urma, tot mai multe bunuri trec din categoria "folosinta indelungata" in categoria "de consum" si persane ca Dl Stefan Stereo/pe ruseste fac figura de excentrici. Ma indepartez de subiect insa tentativa mea de a resuscita in PC cu P3 se loveste de tot mai multe obstacole: OS ul care incape pe hardware (RAM, video card) e win98; pentru asta merge doar un Opera 10 sau IE6, care sunt "obsolete" pentru majoritatea site-urilor; incercarea de a-i pune un DVD writer a esuat pentru ca probabil nu suporta asemenea periferic si de altfel nici cele mai economice burnere nu le place sub XP...Sigur ca o masina de spalat e mai simpla, insa...Hai noroc! Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Până la urmă am reparat-o... erau uzaţi cărbunii. Oi spăla eu des, dar să se ducă din primăvară până acuma! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Daca erau de calitate,puteai spala nonstop si nu aveau cum sa se duca asa repede... Pe asta am mizat si eu cand nu am optat pt direct drive...n-a fost nevoie sa schimb cureaua niciodata ,periile sunt si acum bune la masina veche la care a cedat programatorul electromecanic(dupa mai bine de 15 ani de utilizare),iar asta noua,e destul de silentioasa ca sa nu ma deranjeze absolut de loc in timpul functionarii.Pe de alta parte,toata comanda motorului la cele fara curea se face electronic,si sa zicem ca elementele de executie,la nevoie,se pot aschimba usor(daca dupa plesneala,nu trag dupa ele si elementele de comanda),dar cum majoritatea componentelor se fac la kg in china,am avut oarece retineri in ce priveste perioada medie de functionare intre 2 defecte a placii de baza. Probabil timpul ne va demonstra daca cei mai conservatori au avut dreptate sau nu...un lucru e sigur si verificat,cu cat un produs e mai sofisticat,cu atat probabilitatea de defectare e mai mare,de asta masinile de spalat produse mai vechi,tineau mai mult decat tin actualele,indiferent de tip Link spre comentariu
Vizitator biju2010 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 salutare ia gorenje cu ancredere e firma cu traditie eu stiu de la un meserias de la garantii Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Gorenje poate o fi o firmă de "ancredere", dar nu de încredere...a fost cândva bună, înainte de destrămarea RSF Jugoslavia. Acum e un turcism mizer, fabricat pe platforma Bayondur. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Adica e comparabil cu ce s-a intamplat cu Arctic-ul nostru,ce-a fost si ce-a ramas,nu mai e de "ancredere" Link spre comentariu
tiritrobo Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Daca nu vrei o masina care sa faca si clatite dar sa fie ultra fiabila, iti recomand un FINLUX de la M**ro. Ieftina si super fiabila. Link spre comentariu
Vizitator biju2010 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 sal punctul 4 are traditie al recomand Link spre comentariu
Vizitator Paul89 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Daca nu vrei o masina care sa faca si clatite dar sa fie ultra fiabila, iti recomand un FINLUX de la M**ro. Ieftina si super fiabila.Esti sigur? Link spre comentariu
norad Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Gorenje poate o fi o firmă de "ancredere", dar nu de încredere...a fost cândva bună, înainte de destrămarea RSF Jugoslavia. Acum e un turcism mizer, fabricat pe platforma Bayondur.Gorenje a fost cumparata de turci ? Link spre comentariu
worker Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Sunt in dilema si nu stiu ce sa aleg intre un LG si ArcticLG F1091QD sau Arctic AFD1000A+Am studiat avantajele si dezavantajele dar vreau si alte pareri.Multumesc! Link spre comentariu
romica-b Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Si care ar fi dezavantajele LG-ului ? Excludem pretul.Nu gasesc nici unul.Poate ne spui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum