Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare Samsung S5690 Xcover

ratza

Postări Recomandate

Salut. I-am luat nevesti-mii un Samsung Xcover ca să am neplăcuta surpriză de a afla acasă că e codat pe borange. Întrebarea e simplă: se poate decoda acasă sau tre' să-l duc la un service?P.S. Avînd în vedere pentru ce e făcut, să fac oare un demo cu el aruncîndu-l în standurile măgarilor de la orangă?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

1

• AndreiIr

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator tlc

Te pot ajuta eu cu decodarea, costa 35 lei (daca esti din Bucuresti) si dureaza 5 minute. Se poate si remote, caz in care costa 40 de lei si dureaza cam 10-15 minute (pentru ca trebuie sa instalezi Root in prealabil). Nu se pierde garantia, nu se schimba softul. Ba mai mult, telefonul poate fi oricand recodat la loc.

0753.385.090.

PS: in cazul in care afirmatiile mele par "dubioase", eu sunt cel care a gasit metoda de a instala Root pe acest model de telefon (detalii aici: http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=15 )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări