Vizitator web Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Buna searaAcum ceva timp m-am apucat de constructia unor boxe ...Problema reala care ar fi, vreau sa stiu mi`am cumpart un driver alien AN-10 cu greutatea de 5kG! Si totodata am achizitionat un Horn Blue Tech HP-607 ... dar oare il sustine ? sau se rupe hornul ? mai trebuiesc alte sisteme de prindere, este de ajuns filetul ?O sa revin cu poze in zilele ce urmeaza cu proiectul pas cu pas incepand cu taierea, asamblarea ... etc Link spre comentariu
Vizitator web Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Se pare ca nu s-a mai lovit nimeni de problema asta ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Majoritatea constructorilor cumpara doar difuzoare , drivere si hornuri originale , de la P Audio , JBL Selenium , Electrovoice , B&C , 18 Sound , RCF , Beyma etc . Toate cele enumerate mai sus fiind marci care au produse de inalta calitate nu au probleme de rezistenta a materialelor..........cat dai , atat face ! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 cele de plastic se pot rupe la socuri f mari.DAca tot faci un lucru fa-l calumea si pune niste sipci care sa sustina driverul.In rest legat de cum va suna totul, nici nu vreau sa ma gandesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 ma bag si eu ca musca-n... ptr sustinerea driverului e recomandat sa folosesti ranforsari din materialul din care confectionezi respectiva incinta acustica , si in functie de volumul dezlocuit de aceste ranforsari trebuie sa maresti volumul ca sa fie volumul rezultat la calcularea lui in proiectarea acestei incinte.. cum spuneau si hpavictor si Sharky ,difuzoarele de calitate , inclusiv hornurile nu au probleme de rezistenta deoarece firma producatoare nu cred ca face compromisuri in acest sens.. dar vorbind despre difuzorul pe care vrei sa le folosesti.. o sa faca galagie.. Link spre comentariu
LUCI Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Ce ma distreaza faza asta cu JBL Selenium.Este exact ca Chevrolet matiz Da nah poate prinde fenomenul. Link spre comentariu
Vizitator web Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Ok ms ms la toata lumea .. a si Paste Fericit ! Link spre comentariu
Vizitator web Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Ok ms ms la toata lumea .. a si Paste Fericit ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum