Vizitator thiou Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 buna seara!cine ma poate ajuta si pe mine cu o solutie?am probleme cu arcul amortizor de la usa,nu mai functioneaza ca amortizor,ci din contra,se inchide f repede si se tranteste usa....ce as putea sa ii fac???are doua suruburi unde se poate regla,dar nu au nici un rezultat!!!va multumesc mult!! Link spre comentariu
realconstruct Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Salut, usa mea este pe balamale, normal usa de la intrarea in casa. Usa ta de la ce este ? Link spre comentariu
Vizitator thiou Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 e tot usa de la intrare!!! Link spre comentariu
nelutu Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 vezi daca are ceva scurgeri,probabil s-a scurs uleiul,la tipul mai vechi ,eu i-am desfacut surubul de reglaj de tot si cu o siringa am introdus ulei in el simultan cu armarea bratului,iar apoi cand lasi bratul innapoi tii apasat cu degetul sa nu iasa uleiul,repeti de mai multe ori aceasta operatie iar cand ,nu mai poti tine cu degetul sa nu iasa uleiul,insemna ca este destul,apoi armezi bratul si pui surubul la loc,si reglezi cat trebuieun sfat !sa nu incerci sa desfaci altceva pentru ca are un arc puternic,si greu se monteaza la loc Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 e tot usa de la intrare!!!Sau de la iesire,mai depinde si cate persoane pe zi deschid acea usa,ca una e la un apartament/casa, alta e la o scara de bloc O usa de scara de bloc cu 70 persoane se va deschide de cel putin 50ori /zi pt plecare,si inca de atatea ori pt sosire,deci un minim de 100 de deschideri/zi,acceptand ideea ca mai sunt care pleaca si in grup de acasa,ca sa nu spun ca pot fi situatii cand o persoana poate iesi de mai mult de o data/zi,deci nr de actionari e destul de mare in timp,daca stai sa socotesti pe saptamana,luna,an. Umplerea cu ulei e o operatiune destul de greoaie si in general nu face decat sa amane inevitabilul,adica achizitionarea unuia nou.Pierderea uleiului se datoreaza majorarii orificiului de la axul bratului,unde exista si oring-ul aferent etansarii.Daca umplerea se face fara schimbarea acelui oring si daca e cazul,bucsarii acelul ax,atunci putem spune ca e cooperativa munca in zadar,ca sa nu spun ca acel ulei trebuie sa aiba printre altele si proprietatea de a-si pastra vascozitatea intr-o gama larga de temperatura,spun asta din proprie experienta,un amortizor de usa merge bine cam 2 max 3 ani,dupa care trebuie schimbat,restul operatiunilor sunt doar mici carpeli care prelungesc cu max. cateva luni durata de exploatare.Pt umplere se poate folosi (si)ulei frigorific,care isi pastreaza caracteristicile de vascozitate la temperaturi joase,pt ca la cald orice ulei e bun,dar asa cum spuneam,am facut-o odata si dupa aia m-am lamurit...nu merita,pt carcasa si restul de piese se folosesc materiale proaste,care nu permit utilizare pe viata.Un alt motiv de deteriorare timpurie e folosirea unui tip de amortizor neadecvat greutatii usii pe care o deserveste.Daca usa e metalica,grea si se foloseste un amortizor care tine intre 60-80kg,atunci sigur nu va trai nici cei 2-3 ani de care discutam,pe de alta parte,daca usa e usoara si se monteaza un amortizor pt usa de 120Kg,atunci vor fi solicitate mai mult balamalele,din cauza arcului mult mai "tare" si se vor distruge inainte de vreme...o usa tip termopan,considerata usoara,are si balamale firave,care nu rezista solicitarii unui arc puternic.Asa ca dupa ce vei incerca o umplere,si te vei lamuri,incearca sa achizitionezi un amortizor adecvat situatiei si vei avea liniste o vreme. Link spre comentariu
Vizitator thiou Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 va multumesc mult pentru raspunsuri!!am sa incerc varianta cu uleiul!daca nu mere,nu am ce face,trebe sa cumpar unul nou...asta are cam 3-4 ani.....!! Link spre comentariu
nelutu Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 va multumesc mult pentru raspunsuri!!am sa incerc varianta cu uleiul!daca nu mere,nu am ce face,trebe sa cumpar unul nou...asta are cam 3-4 ani.....!!uleiul trebuie sa fie tip hidraulic H Link spre comentariu
Vizitator thiou Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 l-am desfacut pana la urma....e stricat pistonul din el.....nu mai am ce-i face...trebe sa cumpar unul nou!!!multumesc pt rasp!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum