Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

membrana gaurita

Vizitator tommy_ivanici

Postări Recomandate

Vizitator tommy_ivanici

Buna seara.Numai ce mi-am luat un pioneer de 400rms de la cineva.L-am desfactut din cutie sa vad daca e totul Ok si cand l-am bagat inapoi ,mi-a alunecat surubelnita si am trecut prin membrana.As vrea sa imi spuneti daca afecteaza calitatea sunetului,momentam nu am unde sa il probez pt ca nu am masina cu amplificatorul.Multumesc!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ozenel

2

• Dr.L

1

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator tommy_ivanici

Doooh, evident ca afecteaza. Fuga la magazin si in functie de materialul membranei iei un adeziv si ii dai o mana. Pune niste poze sa ne dam cu parerea in tema.

pai cam ce ar trebui sa pun acolo?? e buna o solitie de lipit camera la bicicleta??
Link spre comentariu

cel mai potrivit,ieftin si usor de folosit pt astfel de probleme este siliconul gen mastik,cel rosu care se foloseste la etansari garnituri sh auto.dupa intarire este f elestic,adera bine la suprafete cauciucate si se poate intinde/modela f usor (si cu degetul).in cazul de fata,autorul a strapuns suspensia/articulatia de cauciuc si nu conul membranei(am vb cu el pe mess),astfel se recomanda a se aplica un strat din siliconul mentionat pe partea din spate a suspensiei pt a nu deranja olfactiv,strat care se modeleaza cu degetul si care nu trebuie sa depaseasca 0,5-1mm grosime(nu e critica grosimea dar e recomandabil cat mai subtire).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări