Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema monitor LCD !

Vizitator araknee

Postări Recomandate

Vizitator araknee

salut. azi ma jucam HoN si, dupa ce am dat alt-tab la un moment dat, mi-a aparut o dunga translucenta orizontala de vreo 3 cm in partea de jos a ecranului si o liniuta foarte fina, rosie, in partea stanga..

acum, faza e ca partea aia are un 'flicker' pe care imi arata portiunea de sus a ecranului. e cam greu de inteles, stiu, dar din pacate nu am cu ce sa fac poza momentan.

daca il inchid si in deschid rapid, problema se extinde pe tot ecranul si nu se mai distinge nimic. in plus, se aude si un suierat.

chiar nu stiu daca pot sa-i fac ceva sau sa incerc sa-l duc la reparat.

de mentionat: de la placa video nu este pentru ca am inchis calculatorul si cand am deschis monitorul, tot asa facea.

help will be much appreciated.

noroc !

EDIT: am facut o poza cu telefonul dar nu prea se distinge ce si cum.

http://desmond.imageshack.us/Himg194/scaled.php?server=194&filename=photo0010z.jpg&res=medium

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• leoncris

1

• raileanu florin

1

• AlexDima

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut ! In prima faza incercati acest monitor pe alt pc-u sau chiar laptop,pentru ca sa-r putea sa fie placa video de la pc-u cu probleme. Daca tot asa face si pe alt pc-u,atunci sigur inseamna ca aveti ceva probleme cu acest monitor.Succes !!

Link spre comentariu
Vizitator araknee

Va salut ! In prima faza incercati acest monitor pe alt pc-u sau chiar laptop,pentru ca sa-r putea sa fie placa video de la pc-u cu probleme. Daca tot asa face si pe alt pc-u,atunci sigur inseamna ca aveti ceva probleme cu acest monitor.Succes !!

pai deja am spus ca am inchis pc-ul si am deconectat cablul dvi de la monitor, si cand am aprins monitorul imi aparea chestia cu "no signal" si in partea de jos se putea distinge banda aia alba, transparenta.
Link spre comentariu

pai si ce treaba are daca nu ai inchis calculatorul? pune alta unitate la acel monitor sa vezi daca tot asa face, sau daca nu , dute la un coleg sau la cineva, si pune unitatea ta , la monitorul lui, si dupa iti dai seama daca este de la monitor sau de la unitate, Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări