Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema hard

Vizitator PuZzLe

Postări Recomandate

Scoatati bateria de la bios,scoateti pc-ul din priza il lasati 3-4 min pc-ul fara baterie si fara sa fie bagat in priza si vedeti daca se seteaza pe default biosul . Dar spuneti-mi si mie ce placa de baza aveti sau este secret?? :rade: Astept vesti bune !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• leoncris

3

• AlexDima

2

Top autori în acest subiect

Aceasta este placa de baza http://i.ebayimg.com/t/Compaq-DC7600-SF ... ~60_35.JPG cand apas F8 sa aleg modul in care sa se deschida windowsul cel cu Safe Mode,start windows normaly etc,atunci cand dau la disable automatic restart on system failure imi da acest screen http://lh3.ggpht.com/_XsZ00KcDpnU/S_tvj ... 5B6%5D.png

daca zici ca ti-a cazut unitatea de pe birou, inseamna ca s-a fisurat ceva la placa de baza, cum a zis cineva mai sus, daca nu verifica calbul IDE de la hdd, poate are vreo intrerupere, cam de la ce distanta ti-a cazut unitatea?
Link spre comentariu
Vizitator PuZzLe

Un metru:)).A cazut fix pe partea unde este montata placa de baza......si de atunci toate hardurile care le pun se aud ca si cum ar fi stricate,cu pocnituri prin el,si cand il pun la altcineva,merg fara probleme.

Link spre comentariu

Un metru:)).A cazut fix pe partea unde este montata placa de baza......si de atunci toate hardurile care le pun se aud ca si cum ar fi stricate,cu pocnituri prin el,si cand il pun la altcineva,merg fara probleme.

atunci e clar placa de baza avariata, altceva nu vad ce ar putea avea, daca ai incercat hdd-urile, si la alte pc-uri si merg, si sursa functioneaza, si ram-ul , singura ramane placa de baza
Link spre comentariu

Eu asi zice sa luati de la cineva o memorie ram care sa fie cu siguranta buna si sa vedeti daca are vreun efect. Dar hdd-ul si cu cd-rom/dvd-rw pe ce sunt setate master sau slave si pe ce este,este pe ide sau pe sata????

Astept !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări