Vizitator PuZzLe Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Buna ziua,am si eu o problema in legatura cu un hard,sau asa cred:)intr-o zi stateam linistit la calculator si mi s-a dat dintr-o data restart la pc,cand se deschide in momentul sa ajunga la incarcare windows isi da restart:)am incercat sa fac un reinstal pe acel hard,l-am pus pe al sistem si nu mergea,am luat alt hard si l-am pus pe hardul meu si nu mi-l citeste isi da restart in acelasi punct,cel cu incarcarea windowsului:(am mai incercat cu alt hard......la fel....am incercat si cu un hard SATA si cu unul ATA si nicio schimbare:)am dat resetare la BIOS (am incercat si cu defaults) chiar nu stiu ce sa-i mai fac:-s. placa de baza http://i.ebayimg.com/t/Compaq-DC7600-SFF-Socket-775-Motherboard-HP-381028-001-/00/s/MzMzWDUwMA==/$%28KGrHqZ,!qEE63Z2hzGeBPDsflz%29iw~~60_35.JPG 1 Gb de rami procesor Intel de 2.8 Ghz placa video Intel 945 Express de 128 Mb Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Va salut ! Intrebarea 1 : cum stati cu sursa de la pc-u,intrebarea 2 : cum stati cu temperatura pc-ului,intrebarea 3 : cate placute de ram aveti in pc-u ????Va astept raspunsurile la aceste intrebari !!! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Vezi ca ai uscati condensatorii din drossel.Ia verifica placa de baza . Link spre comentariu
Vizitator PuZzLe Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Sursa este de 450 W si e in stare foarte buna temperatura nu sare de 40 de grade Celsius chiar si dupa vreo 5-6 ore de functionare (imi curat calculatorul des) iar in legatura cu placutele de rami am 4 palcute,3 samsung de 256 de si una de 326,am incercat si cu o singura placuta si cu 2 si cu 3 si tot aceasi chestie:)in BIOS imi citeste memoria.....indiferente ca am puse 256,512 sau 1 Gb de ram,si hardul il citeste in BIOS cand sa instalez windowsul la un hard imi zicea ca cica imi lipseste,pe alt hard cand am instalat windowsul la finalizare a luat-o de la inceput,adica sa isi dea restart din acelasi punct ,iar la alt hard am facut test din BIOS si mi-a zis ca cica trebuie inlocuit desi el este bun:)). Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Incercati cu cate o placuta ram,adica una odata,una odata si inca una odata.Dar cu alt hdd-u ati incercat ????Astept vesti bune !! Link spre comentariu
Vizitator PuZzLe Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 am incercat cu 4 harduri diferite:)2 SATA si 2 ATA cele 2 SATA erau de 80,un ATA de 40 si inca un ata de 40. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 am incercat cu 4 harduri diferite:)2 SATA si 2 ATA cele 2 SATA erau de 80,un ATA de 40 si inca un ata de 40.Aaaa,si tot asa face,adica se restarteaza????Totusi incercati cum v-am spus eu cu memorile ram. Link spre comentariu
Vizitator PuZzLe Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Da,inainte sa apara acest screen http://4.bp.blogspot.com/_ncy-9o9PWco/T ... rev_02.gif isi da restart:(.Si am incercat si asa cum imi sugerati,si la fel,iar condensatorii nu sunt scursi sau umflati. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Cu alta sursa de alimentare ati incercat ????Da temperatura la placa de baza cum este sau chiar cea de la placa video ??Astept ! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 "condensatorii nu sunt scursi sau umflati." - am spus ... uscati,devalorizati ...Schimba'i pe cei mari , verzi de 1800u/10V , sau cat or avea la tine.Nu'i nevoie sa pui aceleasi valori , numai ca suma lor,capacitiva sa fie ... egala.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator PuZzLe Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Tocmai mi-am adus aminte si am uitat sa mentionez,acum cateva zile mi-a cazut unitatea de pe birou (nu era distanta asa mare)dar e posibil sa fie de la asta?adica sa fie dusa placa de baza?. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Pai atunci trebuie sa verificati placa de baza,adica trebuie desfacuta si verificata daca nu cumva o fi fisurata. Dar ati probat si cu alta sursa asa cum v-am mai zis eu mai sus,apropo ce placa de baza aveti?Succes !!! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Daca HDD a luat ... tranta , atunci adio , altul nou. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Daca HDD a luat ... tranta , atunci adio , altul nou. am incercat cu 4 harduri diferite:)2 SATA si 2 ATA cele 2 SATA erau de 80,un ATA de 40 si inca un ata de 40.Dar aceste 4 hdd-uri le taneti de bune sau de rele sau chiar nu stiti daca sunt bune sau rele ???? Link spre comentariu
Vizitator PuZzLe Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Am incercat astazi si cu susrsa am pus-o pe alt calculator al vecinului si a mers,nicio eroare:)si hardurile sunt ale unor prieteni si sunt verificate toate inainte sa le pun la mine si merg:).Poate e ceva din BIOS si nu-mi dau seama,tin sa mentionez ca atunci cand scot bateria de la BIOS si dau 2-3 restarturi la pc fara baterie nu se reseteazza BIOSul,adica nu isi ia setarile default. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum