dan cod Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Nu cred ca apare nimic doar ca nu poti intra in meniul de programare. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Care versiune de meniu este(sasiul asta s-a facut cu 2 versiuni de menu):"meniu rotitor",asta se deschide brightness,la apasare tasta MENU,sau varianta "meniu cu ferestre colorate" Apasati simultan pe panou tv ,V- si V+,ar trebuii sa apara MENU. Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 decat asta apare la apasarea tastei MENU nimc altceva ,am incercat tot felul de variante. scuze calitate poza. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 E in mod INSTITUTIONAL.Incercati cu acest dump: Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Am reusit deblocarea.Cu ajutorul TELESERV 01 .Se pare ca a fost in modul hotel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum