Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 14ht3154/01

augustin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

12

• dan cod

12

• ionel sm

6

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am pus dumpul .. a iesit din mod hotel dar volulum este setat la valoarea 6 si nu merge mai tare sau mai incet .. Am o telecomanda philips cap rotund.. Face toate functiile dar cand apas pe MENU apare : TV SETUP .. Dar nu gasesc cum cobor in jos in meniu Am incercat combinatiile : 319 753 mute si 062 596 menu dar nu se intampla ninik

Link spre comentariu

Din cauza telecomenzi apare cand apas pe menu TV SETUP si nu Meniu ? .. Dece nu am control la volum? cand era in mod hotel era setat la 6 .. tot asa e si acum!!!

Link spre comentariu

Am incercat cu o telecomanda Smart Acum pot sa caut programele .. volumul merge doar pana la 20 dar e bine si asa .. Am intalnit alta problema :rade: ... Iar programele merg pana la 15 , dupa 15 apare AV1 si incepe iar de la 1 !!!!Nu are hiperbanda ? Sau tre sa modific ceva in meniul de service??Tunerul este : UV1317/AIG-3

Link spre comentariu

Am rezolvat problema cu hiperbanda ... dar nu reusesc sa rezolv problema cu volumul si canalele .... Volumul merge doar pana la 20 ... iar canalele merg pana la 14 .. la 15 apare ecran negru ca si pe av .. si pe canal 15 nu am meniu de cautare programe doar setari de lumina contrast si culoare ... Stie cineva cum sal fac sa mearga toate canalele?

Link spre comentariu

am rescris memoria cu dumpul acesta care il atasez...Acum programele merg pana la 99 .. totul este ok .. doar ca nu am sunet pe orice sistem as incerca ... Am Depanatorul nr 28 .. am citit si aici pe forum cum se intra in Sm .. am telecomanda originala .. Dar nu pot intra in Sm ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări