augustin Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Philips sasiu L01.2 .. Este blocat in mod HOTEL .. Se poate din meniu service sau trebe rescrisa memoria?Ma poate ajuta cineva cu un Dump? Multumesc!! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Citeste memoria ,posteaza dumnpul si il deblocam Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 multumesc ... Asta este dumpul citit: Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Am atasat dumpul deblocat. Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Am pus dumpul .. a iesit din mod hotel dar volulum este setat la valoarea 6 si nu merge mai tare sau mai incet .. Am o telecomanda philips cap rotund.. Face toate functiile dar cand apas pe MENU apare : TV SETUP .. Dar nu gasesc cum cobor in jos in meniu Am incercat combinatiile : 319 753 mute si 062 596 menu dar nu se intampla ninik Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 La L01.2 trebuie telecomanda philips smart sau philips radio.In service se intra cu 062596 osd Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Din cauza telecomenzi apare cand apas pe menu TV SETUP si nu Meniu ? .. Dece nu am control la volum? cand era in mod hotel era setat la 6 .. tot asa e si acum!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Incearca sa scrii dumpul asta sa vezi cum merge? Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Am incercat cu o telecomanda Smart Acum pot sa caut programele .. volumul merge doar pana la 20 dar e bine si asa .. Am intalnit alta problema ... Iar programele merg pana la 15 , dupa 15 apare AV1 si incepe iar de la 1 !!!!Nu are hiperbanda ? Sau tre sa modific ceva in meniul de service??Tunerul este : UV1317/AIG-3 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Eu nu am vazut inca L01.2 care sa nu aiba hyperbanda. Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 El afiseaza fregventa pe care cauta si are intradevar de la 46 - 870 MHz dar posturi tv le prinde doar pe acelea pe care le prinde si un tv fara hiperbanda Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Poate ar fi bine sa intri in service si sa setezi optiunile care sunt trecute pe tub. Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Am rezolvat problema cu hiperbanda ... dar nu reusesc sa rezolv problema cu volumul si canalele .... Volumul merge doar pana la 20 ... iar canalele merg pana la 14 .. la 15 apare ecran negru ca si pe av .. si pe canal 15 nu am meniu de cautare programe doar setari de lumina contrast si culoare ... Stie cineva cum sal fac sa mearga toate canalele? Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 am rescris memoria cu dumpul acesta care il atasez...Acum programele merg pana la 99 .. totul este ok .. doar ca nu am sunet pe orice sistem as incerca ... Am Depanatorul nr 28 .. am citit si aici pe forum cum se intra in Sm .. am telecomanda originala .. Dar nu pot intra in Sm ... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Trebuie sa intre cu 062596 osd de pe telecomanda philips radio sau philips smart.Seteaza apoi optiunile de pe tub si va merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum