Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comutator 4 becuri telecomanda T925

Vizitator laurentiu87

Postări Recomandate

Vizitator laurentiu87

Salut, tocmai am achizitionat un comutator cu telecomanda pentru a inlocui clasicul intrerupator, dar am intampinat o problema:in doza intrerupatorului am numai 1 intrare si 4 iesiri, (doua intrerupatorare duble unul langa altul am avut inainte)acel comutator trebuie sa fie alimentat si la null ca sa functioneze,intrebarea este: cum pot sa il leg daca in doza intrerupatorului nu am null?Schema arata asa:N-IN L-IN OUT-A OUT-B OUT-C OUT-Dva multumesc anticipat si astept un raspuns,

post-23341-139829414185_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vcdec

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 luni mai târziu...
Vizitator laurentiu87

din pacate nu mai am alte fire suplimentare, momentan am tras de la priza un null ca sa il pot folosi dar vreau sa renunt la acea "improvizatie", am citit intr-un comentariu: "Eu am facut o punte,asa ca nu a trebuit sa mai trag un nul.Puntea am facut-o prin experiment"poate sa imi explice si mie cineva cum se poate realiza o asfel de punte?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări