Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acumulatori camera foto

Vizitator

Postări Recomandate

da asta am vrut sa fac sa imi cumpar acumulatori varta dar preturile sunt cam mari si m-am gandit la economia financiara , o sa mai studiez sa vad pe ce ma mai axez pe viitor , ar mai fi si varianta duracel dar nu stiu cat de buni sunt in domeniu ca reclama buna au la tv :rade: .........

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tinel

5

• lavynyu

5

• Ovidanie

2

• jean

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

va salut,cu respect! sper sa citeasca si depanatorii sau cei priceputi in scheme acest topic,deoarece eu as vrea sa imi confectionez un incarcator,cu care sa imi incarc acumulatorii duracell de 2000 ma! pana acum i-am incarcat cu un heitech,care scoate doar 120 ma,mi-e frica sa nu ii distrug! as vrea sa il modific,astfel incat sa scoata 200 ma,10 % din capacitatea acumulatorilor,iar schema sa tina cont de faptul ca acumulatorii sunt ni-mh! va multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pana acum i-am incarcat cu un heitech,care scoate doar 120 ma,mi-e frica sa nu ii distrug! as vrea sa il modific,astfel incat sa scoata 200 ma,10 % din capacitatea acumulatorilor,iar schema sa tina cont de faptul ca acumulatorii sunt ni-mh! va multumesc!

Mai mult ca sigur nu vei distruge acumulatorii,doar va trebui sa ii tii mai mult timp la incarcat.Eu folosesc incarcatorul sanyo cumparat odata cu acumulatorii(de 2500mAh),cam de 1 an de zile,si vad ca isi face treaba.Dupa ce am citit ce s-a spus pe aici despre incarcatoare,l-am desfacut de curiozitate,ma asteptam sa gasesc inauntru in cel mai bun caz,un traf cu punte si cateva rezistente de limitare...e totusi ceva mai mult,si cred ca in regim de amator e mai greu de scos unul dupa aceeasi schema,ca sa nu mai zic de suportul pt baterii,si la cat a costat,chiar nu merita munca,am dat cca 50 lei cu tot cu 4 acumulatori,care se comporta destul de bine,tin la tavaleala,chiar daca se foloseste si blitul des.Nu am verificat la ce curent ii incarca,dar cu prima ocazie cand se consuma,il voi pune la lucru "dezbracat" ca sa pot masura mai usor si ma voi convinge.Ce e interesant,e ca in prospectul jucariei,spunea ca timpul de incarcare e de 12 ore,si in ultima etapa a incarcarii se degaja caldura,si cam asa e,se incalzesc elementii pe la 40 grade,deci au in vedere aceasta incalzire,cu toate ca am citit in unele articole in domeniu,ca acea caldura ar fi daunatoare elementului...tura asta o sa-i cred pe cuvant si o sa-i folosesc asa pana crapa,iar dupa asta o sa pot sa ma pronunt.Am atasat o poza pt cei care nu au la indemana un exemplar pe care sa-l demonteze.

post-20793-139829395826_thumb.jpg

post-20793-139829395842_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

atunci o sa mai folosesc incarcatorul asta de sanyo , m-am gandit intr-o vreme sa il schimb odata cu acumulatorii mai ales ca erau tot felul de oferte cu acumulatori de tot soiul ( chinezarii) , mai nou in casa nu mai folosesc baterii deloc am numai acumulatori chiar si in telecomenzile de TV :rade: ..............

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări