cnc_step Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Uite asa ceva iti trebuie sa ai masina complecta: motor, frana, reductorMa tot gindesc la... motoare in ultima vreme si nu stiu ce sa aleg. O instalatie completa de motor servo ca cea din poza cit ar costa? Banuiesc ca poza ii facuta de tine, deci ti-a trecut prin mina asa ceva. Daca da, motorul este servo sau brush-less servo?Eu cu asta am avut noroc mare. M-a costat fix 120$. Dar un motor costa 60-100$, frana 40-100$, reductorul 100-200$.Motorul se vede si in poza, este servo brush, nu servo brushless. Link spre comentariu
Vizitator macuso Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Eu cu asta am avut noroc mare. M-a costat fix 120$. Dar un motor costa 60-100$, frana 40-100$, reductorul 100-200$.Pai si de unde l-ai luat asa ieftin? Poate mai au vreo trei macar si pentru mine Link spre comentariu
cnc_step Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Pai si de unde l-ai luat asa ieftin? Poate mai au vreo trei macar si pentru mine Pai iti dai seama ca eu cand gasesc asemenea chilipiruri iau tot lotul. Deci daca mai avea, tot la mine erau.Poti sa cauti pe ebay, ca oricum o sa ai timp pana termini mecanica, si poate prinzi ceva.Poti sa cauti planetare separat si motoare separat. Chiar daca gasesti planetare cu backlash, pui encoderele in capul surubului si ai rezolvat cu backlash 0.Asta este o idee la care nu cred ca s-au gandit multi pe aici. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Normal ca nu sa gandit nimeni pentru ca solutiile date de tine sunt prea avansate si de inalta tehnologie ca sa fie pe intelesul userilor de rand Link spre comentariu
Vizitator mihais22 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 se pot obtine vitezele mari cu motoare puternice, dar::nu se poate aschia la aceste viteze, nu duc sculele, filmul de pe youtube este dat pe rapid. Link spre comentariu
alexfloca Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 topic vechi, tehnologii noi: router cnc cu motoare liniare: avansuri de pana la 150.000 mm/min (cam de 10 x mai rapid decat cel despre care se discuta aici), avans de lucru in 3D circa 40-50 m/min pt. ca nu rezista sculele. in aceeasi ordine de ideei: axa de rotatie cu motor de cuplu extrem de precisa si turatie mare: http://generalnumeric.ro/routere-cnc/seria-linear-pro.html pretul pentru segmentul hobby e clar prohibitiv dar se poate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum