cipi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Va salut ! Am nevoie de un echivalent pentru tranzistorul RU6099R in capsulaTO 220 si un dataseet pentru el , tot ce am gasit pe internet ar fi 2N6099 care nu stiu daca este echivalent si nici nu il gasesc de cumparat. Va multumesc ! Cu stima , Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Cele doua tranzistoare nu sunt echivalente: primul este N-MOSFET iar al doilea este bipolar NPN. Link spre comentariu
cipi Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Acum am gasit si eu un datasheet si am vazut ca RU 6099 este MOS-FET insa nu gasesc un echivalent. Daca ma poate ajuta cineva cu un echivalent ? Stima Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Iata cateva, dar nu stiu unde le gasiti: IRF1404, IRF3205, RU6199, CEP6056. Link spre comentariu
cipi Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Va multumesc ! Primul IRF l-am gasit acum la o firma din CJ la un pret acceptabil . Va multumesc ! Cu stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum