Vizitator Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Aşa arată "chestia" Cam acelaşi lucru cu: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/invertor-lampi-lcd-p-4871 doar că mai scump!! L-am cumpărat în ideea de-a face o oarecare economie.. M-am înşelat... nu se merită. Nu mă ajută cu nimic dacă îmi aprinde doar lampa. Ca să o pot inspecta vizual trebuie demontată de pe panou... Muncă inutilă. Unde mai pui că într-o clipă de neatenţie poţi "faulta" panelul sau vreun flex cable.. P.S. Cine lucrează în acest domeniu îşi poate permite un "tester adevărat" Sănătate ! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 ce fel de ampermetru ar fi indicat (ceva mai ieftin ...) ?Nu conteaza marca unul care sa aiba domeniul mic probabil vreo 20mA. Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 ma refer la un instrument anexat invertoruluiplaja de masurare a curentului zeci,sute de miliamperi...cat despre un "tester adevarat" sunt de acord ca este mai de bon ton , si mai in acord cu meseria.insa poti face cam acelasi lucru si cu un invertor si cu un ampermetrustie cineva (si aici fac apel la experienta si nu la date tehnice ),cu o aproximatie cam unde se incadreaza consumurile lampilor ccfl , functie de dimensiunile lor thx!ps: cat despre clipele de neatentie , in meseria asta asa cum s-a prefigurat deja, ele trebuie sa tinda asimptotic spre zero...prietenii stiu de ce..pps:miva//rom:Invertorul INV-CCF122C pentru lampi CCF poate alimenta 2 lampi cu lungimea maxima de 400mm. Tensiunea de intrare este 12Vd.c. iar prin alimentarea celor 2 lampi curentul de intrare absorbit este de aproximativ 750mA. Tensiunea de iesire este maxim 1800V rms. pentru a genera aprinderea si 800Vrms...1200Vrms (depinzind de tipul lampii) cind lampa este aprinsa/intra in regim normal nominal de functionare. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Nici nu trebuie sa stii curentii nominali pentru toate tipurile de tuburi, masori fiecare tub pe rand si compari intre ele valorile.Niciodata nu vei gasi toate tuburile defecte fiindca invertorul original din monitoare se va opri atunci cand va detecta o diferenta de consum intre doua tuburi. Link spre comentariu
ionel sm Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Nu conteaza marca unul care sa aiba domeniul mic probabil vreo 20mA. Unde gasesc asa ceva ?ca am rascolit tot netul.Tuburile se alimenteaza cu tensiune continua sau alternativa? Nu va mirati ca intreb asta, sant incepator cu LCD-urile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum