Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodor CW cu PIC16F84

Flor

Postări Recomandate

Stimati hami.

Am construit montajul descris in http://members.xoom.it/ik3oil/_private/qst_cw.pdf

Din punct de vedere electric e OK, dar dpdv practic stiu sigur ca nu va functiona.

Sunt 100% de asta deoarece nu i-am programat microprocesorul, pt ca nu am softul necesar.

Initial i-am scris autorului, adica lui IK3OIL, dar se pare ca si-a schimbat adresa de mail, deoarece nu mi-a raspuns.

Am sapat pe net, dar nu am avut bafta ..Doar trimiteri la IK3OIL..

Asa ca daca cineva dintre dvoastra il are si mi-l trimite sau il pune aici, mie personal imi va face un bine.

Sa imi fie invatatura de minte sa mai incep un montaj pana nu am absolut totul, inclusiv bagatela asta de soft, hi, hi..

Va multumesc anticipat..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

2

• nico_2010

2

• vio2007

1

• lorik199

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nico_2010Nu, nu il gasisem..Am descarcata hexul. Multumesc atat pt promtitudine cat si pt bunavointa aratata. Acum ma duc sa imi ard integratul, hi, hi...Si sa vedem cum "canta"..Dar profit de ocazie sa am o alta rugaminte. Sa explic situatia, asa cum o vad eu.Fiind politicos, cand imi spui dnule Flor, fara sa vrei, imi reamintesti ca am o varsta, care nu prea mai e chiar tanara,..Si eu vreau sa uit chestia asta..Asa ca pls, per tu, da?

Link spre comentariu

Fiind politicos, cand imi spui dnule Flor, fara sa vrei, imi reamintesti ca am o varsta, care nu prea mai e chiar tanara,..Si eu vreau sa uit chestia asta..Asa ca pls, per tu, da?

Desi cred ca avem cam aceeasi varsta, nu ne cunoastem iar respectul imi impune aceasta formulare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări