qretzu16 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 salut am un lcd lg 32lh3000 cu imagine normala doar pe o bucata de 15 cm pe ecran .in partea de sus .un sfat o idee? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Placa LVDS,panglici sau mai rau....ecran !! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Salut,am primit acest tv cu mentionarea ca s-a "topit" cablul av de pe euroscart(nu l-am vazut)tv-ul a fost conectat la un receptor DIGI care functioneaza in continuare cu alt tv !!??langa mufa euroscart sant cateva componente smd negre printre care un tranz explodatnu l-am mai bagat in priza(ei spun ca se aprinde led-ul)are rost sa mai fac masuratori sau sa caute placa? marcata LD91A/G Link spre comentariu
elmar Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 pai care sa fie vinovatul pentru "topirea cablului euroscart" ?tv-ul sau receptorul digi?verificati care din ele au sursa "strapunsa" fata de retea....ca daca e receptorul de satelit defect la sursa ...e posibil sa se defecteze si celant tv! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 am pus megohmetrul cu 500v intre 220vac si masa iesirerezistenta infinita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
leoncris Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 http://elektrotanya.com/lg_ld91a_chassi ... nload.html Link spre comentariu
dumitru_a Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Aceeasi problema un tv conectat la un receptor upc pe mufa scart, soc tensiune , imagine distorsionata pe tv-analogic sau pe intrare scart , osd se vede normal la fel posturile receptionate pe digital tv se vad foarte bine . Am facut update firmware de la 3.20 la 3.75 si nu s-a imbunatatit nimic la claritate programelor receptionate ,am verificat placa de baza si am gasit intre mufele scart un condensator c1119 si o rezistenta smd carbonizata r1133 de 75 ohmi , am schimbat rezistenta dar imaginea s-a imbunatatit foarte putin , nu stiu ce valoare are condensatorul sa il inlocuiesc si trebie sapat de vazut ce mai este defect acolo , sa nu fie ic100 defect partial am sa il probez daca merge pe intrare hdmi Editat Septembrie 8, 2014 de dumitru_a Link spre comentariu
Vizitator jimi13 Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Salut, Ma poate ajuta cineva ???? Problema mea este urmatoarea: -A aparut o dunga orizontala luminoasa pe tot ecranul si o banda mai usor pronuntata. Vreo idee??? Ma poate ajuta cineva cu Manualul de service pentru LG32LH3000-ZA? Cu multumiri anticipate Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Cauta sasiul ... LD91A Link spre comentariu
gabibota Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Salut,Ma poate ajuta cineva ????Problema mea este urmatoarea:-A aparut o dunga orizontala luminoasa pe tot ecranul si o banda mai usor pronuntata.Vreo idee???Ma poate ajuta cineva cu Manualul de service pentru LG32LH3000-ZA?Cu multumiri anticipateO poza face mai mult decat o suta de cuvinte ! Link spre comentariu
Vizitator jimi13 Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Revin cu poza. Dupa cum se observa pe acest fond linia orizontala are culoarea neagra si o banda deasupra ei mult mai deschisa. Daca fondul este negru atunci linia este alba si foarte subtire. Revin cu rugamintea pentru manualul de service. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum