Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lg32lh3000

qretzu16

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• elmar

1

• qretzu16

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 luni mai târziu...

Salut,am primit acest tv cu mentionarea ca s-a "topit" cablul av de pe euroscart(nu l-am vazut)tv-ul a fost conectat la un receptor DIGI care functioneaza in continuare cu alt tv !!??langa mufa euroscart sant cateva componente smd negre printre care un tranz explodatnu l-am mai bagat in priza(ei spun ca se aprinde led-ul)are rost sa mai fac masuratori sau sa caute placa? marcata LD91A/G

Link spre comentariu

pai care sa fie vinovatul pentru "topirea cablului euroscart" ?tv-ul sau receptorul digi?verificati care din ele au sursa "strapunsa" fata de retea....ca daca e receptorul de satelit defect la sursa ...e posibil sa se defecteze si celant tv!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Aceeasi problema un tv conectat la un receptor upc pe mufa scart, soc tensiune , imagine distorsionata pe tv-analogic sau pe intrare scart , osd se vede normal la fel posturile receptionate pe digital tv se vad foarte bine .

Am facut update firmware de la 3.20 la 3.75 si nu s-a imbunatatit nimic la claritate programelor receptionate ,am verificat placa de baza si am gasit intre mufele scart un condensator c1119 si o rezistenta smd carbonizata r1133 de 75 ohmi , am schimbat rezistenta dar imaginea s-a imbunatatit foarte putin , nu stiu ce valoare are condensatorul sa il inlocuiesc si trebie sapat de vazut ce mai este defect acolo , sa nu fie ic100 defect partial am sa il probez daca merge pe intrare hdmi

post-177307-0-35434900-1410199891_thumb.jpg

Editat de dumitru_a
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator jimi13

Salut,

Ma poate ajuta cineva ????

Problema mea este urmatoarea:

-A aparut o dunga orizontala luminoasa pe tot ecranul si o banda mai usor pronuntata.

Vreo idee???

Ma poate ajuta cineva cu Manualul de service pentru LG32LH3000-ZA?

Cu multumiri anticipate

Link spre comentariu

Salut,Ma poate ajuta cineva ????Problema mea este urmatoarea:-A aparut o dunga orizontala luminoasa pe tot ecranul si o banda mai usor pronuntata.Vreo idee???Ma poate ajuta cineva cu Manualul de service pentru LG32LH3000-ZA?Cu multumiri anticipate

O poza face mai mult decat o suta de cuvinte !
Link spre comentariu
Vizitator jimi13

Revin cu poza. Dupa cum se observa pe acest fond linia orizontala are culoarea neagra si o banda deasupra ei mult mai deschisa.

Daca fondul este negru atunci linia este alba si foarte subtire.

Revin cu rugamintea pentru manualul de service.post-251713-0-74579700-1448305562_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări