Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator pentru amplificator fără transformator

Vizitator yAliny

Postări Recomandate

Vizitator yAliny

Bună, Am văzut diferite scheme de variatoare de tensiune alternativă sau "light dimmer circuit" ... Întrebarea mea este dacă aş putea folosi o asemenea schemă pentru alimentarea unui amplificator cu un integrat TDA care să scoată undeva la 30-25 de W ... sau cum aş putea adapta o asemenea schemă pentru ce imi trebuie mine ... asta dacă este posibil. Profesori cu care am vorbit ziceau ca s-ar putea dar e putin riscant ... dar nu am primit prea multe lămuriri.Sunt elev deocamdată doar clasa a 9-a la automatizări si vă rog sa-mi explicaţi mai băbeşte daca se poate ce ar mai trebui pe lângă schema aia si daca nu de ce nu se poate Vă mulţumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu,nu,nunu ai traf= nu ai izolare intre faza de la priza si iesirea sursei,deci apare faza de la retea in toate montajele alimentate si legate intre eleElectrocutare = moarte = o senzatie neplacuta pt tine si cei din jur :soc: :mort deci nusi s-a mai explicat,deci puteai cauta,exact cum scrie si in regulament

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări