Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ambalaj antistatic

Vizitator AndreiV

Postări Recomandate

Vizitator AndreiV

In primul rand imi cer scuze daca am gresit topicu si rog adminu sa mute postul une trebuie.Si acum, am tot cautat magazine sa cumpar spuma antistatica( nu stiu daca asa ii spune, in engleza ii zice ESD foam).Orice link este binevenit. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

2

• ghimpe--

1

• Spitfire

1

• worker

1

Top autori în acest subiect

Vizitator AndreiV

Stiu, dar imi place si textura si culoarea:D Am cautat la real si practiker dar nu am gasit. Pana acum cel mai bun mi se pare polystirenul extrudat, dar e un pic cam rigid, si are granulatia prea fina. Si celuloza nu am gasit, nu stiu exact cum arata. Multumesc oricum pentru raspuns.

Link spre comentariu
Vizitator AndreiV

Depozitarea circuitelor integrate se face cel mai bine in "ţevi" de PVC antistatice, de genul:

Posted Image

Posted Image

Eu vreau sa le expun. Nu doar sa le depozitez. Vreau sa incep o colectie de memorii si procesoare vechi si vreau sa le expun.

Poliestirenul este antistatic?

Nu cred ca este antistatic, dar este un fel de polistiren, nici nu stiu cum ii zice, care este antistatic. In engleza ii zice ESD foam.

Am gasit, adik am primit un mesaj cu un link unde se gaseste , si este destul de accesibil.

Link spre comentariu
Vizitator noxxys

Este un magazin in Bucuresti, pe Calea Grivitei al carui nume incepe cu adelectroc.., cauta-l pe google intri pe site pe ramura asta ECHIPAMENTE PENTRU POSTUL DE LUC » protectie antistatica » protectie antistatica-spume si c si o sa gasesti ce cauti, dai o comanda online si s-a rezolvat :dapolistirenul sunt 90 % sigur ca nu a absolut deloc esd safe, din cate stiu eu chiar se incarca static destul de tare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări