Vlad Mihai Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Salutari. posed un display TV95 (copie nokia n95) si nu stiu cum sa ii aflu pinii nu gasesc pe internet nici un fel de document cu privire la acest display. Se poate afla cumva pinii?PS: Vreau sa incerc sa fac un voltampermetru cu atmega8 cu el.LE: are pinii numerotati de la 1 la 37 si scrie pe spate asa: "QST2D4041-FPC-A" Link spre comentariu
godFather89 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Slabe sanse sa il faci sa mearga cu un mega8 (banuiesc ca nu are controller cu memorie iar mega8-ul nu o sa faca fata sa trimita atatea date), dar si mai slabe sanse sa ii afli pinii. Mai bine folosete un HD44780 sau celebrele display-uri de nokia 3310, 3210, 6100, etc. Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 avea dan olteanu o metodă de ”snifferit” pinii lcd-urilor, însă nu-mi vine în cap decât adresa sitului său de pe geocities, iar geocities a fost închis de vre-o 2-3 ani...mi se pare totuși c-a anunțat p-aici pe forum că și-a mutat situl, și a dat și noul link.cu puțină baftă, a urcat și pagina cu pricina... eu nu mai țin minte decât pe sărite cum spunea că se face... principial, ar fi vorba de identificat întâi pinii de alimentare, apoi pinul de tact (lcd-urile au nevoie de un tact, nu mai știu exact dacă pentru controller sau pentru ele însele), și la final, pinii de date.pe lângă asta, mai sunt câțiva hobbyști vorbitori de engleză care au prezentat ceva asemănător (identificări de pinouturi de afișaje LCD grafice), așa că un search pe google se cam impune...încearcă! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum