Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Concerte si Evenimente

Metalhead

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metalhead

152

• yo9hnf

9

• MifTy

2

• AC DC

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

23.11 - Noutati pe METALHEAD.ro

Avem cateva articole noi astazi foarte interesante credem noi.

Pentru inceputm, o galerie foto a concertului Alice Cooper, Motorhead si Joan Jett din Cardiff: Galerie foto Alice Cooper si Motorhead

Puteti citi cronica noului album ARKONA pe care i-ati putut vedea la Iasi in deschiderea Moonsorrow : Cronica Arkona - Ot Serdtsa K Nebu

Bat si Ana de la Magica sunt in turneu cu AXXIS, Helloween si Gamma Ray. Ne-au trimis un nout tour-report insotit de poze al concertului de la Roma pe care il puteti citi aici : Magica si Axxis: Tour Report (2)

Sugar Blue, muzicuta magica din spatele pieselor Rolling Stones, a cantat la Bucuresti saptamana trecuta. Puteti citi o cronica de concert si urmari cateva poze aici : Muzicuta de aur a lui Sugar Blue

Am facut si un top al celor mai bune videoclipuri si piese metalcore pe care il puteti gasi aici : Top 10 Metalcore Bands

Si ca tot vin Sarbatorile, un videoclip special Death Metal Christmas la Barlog: Death metal Christmas

Firma au lansat ieri in Music Club noul lor album EXIT. Cititi cronica de concert + poze aici : Lansare Firma - Exit in Music Club

Cronica noului album Firma - EXIT, poate fi citita aici : Firma - Exit

Neil Young a revenit cu un nou album, Chrome Dreams II. Cititi cronica acestui album aici : Neil Young - Chrome Dreams II

Am gasit pe site-urile partenere si cateva articole mai mult sau mai putin interesante:

Dezastre naturale

Top 10 Statiuni europene de schi

Cele mai scumpe cadouri de Craciun

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Nu vreau sa fie considerata ca o sanctiune, ci doar doresc sa mentin o ordine cat de cat, nu am nimic cu prietenul nostru Metalhead, daca se considera ca thead-ul este prea stufos pot face curatenie

MANOWAR in RomaniaO alta legenda ne viziteaza, dupa Iron MaidenE vorba de MANOWARRRRRRRRR !!!!!!!!!http://www.metalhead.ro/Stire-Concert_M ... -5978.html

vechiul thead va fi sters, am citat pentru a nu se pierde informatia
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Pentru cei pe care un drum pana la Bucuresti ii costa mai mult decat pretul unui bilet de intrare la concert , ii anunt ca in perioada 23-26 /07 are loc la Tg . Mures festivalul PENINSULA 2008 . Amintesc doar de AVANTASIA care concerteaza in 24.07 :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări