susanu_pisu Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 am luat un programator....de la adelai....si am reusit sa le citesc si sa le salvez continutul....ca sa scriu trebyie sa le sterg?(erase?)...folosesc pony prog Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 daca ne spui ce memorii poate te ajuta. daca sunt memorii din TV-uri dai programare peste si se sterge automat, am incercat sa sterg un 24C si nu gaseam butonul de Erase. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 pentru tv si masini de spalat...24cxx, 93cxx.....am vazut ca merge peste dar credeam ca or sa se scrie cu probleme.... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Eu cu un programator serial decat pe un laptop P1 am putut sa sciu si sa citesc intreg continutul unor memorii. Pe calculatorul de baza ("modern") nu-mi scria/citea tot continutul. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 ba imi scrie si citeste tot....chiar si face o verificare ok......a mers dar credeam ca daca scrie peste e aiurea..... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Si la mine verificare era OK, dar daca citean si salvam *.hex , iar apoi il deschideam cu Notepad si il comparam cu originalul, vedeam clar diferenta. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 In general nu trebuiesc sterse inainte de a le scrie.Face programul asta.la unele Flashuri am intalnit probleme daca inainte nu sunt sterse nu se scriu bine.Si daca tot veni vorba de comparare am atasat un executabil foarte bun si util pentru comparare dumpur. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 o sal descarc si sa ma uit acasa....momentan nu l pot lua....dar este folositor pentru mai multi.....stima Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 pentru comparare folosesc notepad++ si are in plus diferite unelte utile. softul WinPIC800, sigur si altele, nu au facilitatea de stergere pentru 24C-uri, voi cum ati dat de ea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum